Cáfolták a Superman-játékról szóló pletykákat

Már egy ideje szárnyra kaptak azok a feltételezések, miszerint a Rocksteady egy nyitott világú Superman-játékot készít, amit talán az idei The Game Awardson be is mutathatnak. A stúdió azonban lehűtötte a kedélyeket.

Rengeteg feltételezés létezik, hogy min dolgozik manapság a Rocksteady. Egyértelmű utalások voltak a Batman: Arkham Universe című nyitott világú anyagra, és egy Superman-játékra, melynek már a pontos alcíme is kiszivárgott ezen a héten.

A jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards kapcsán került újra terítékre a Superman-adaptáció, a spekulációk szerint a díjátadón leplezhetik le az anyagot. Sajnos azonban erre biztosan nem kerül sor, a Rocksteady ugyanis nem fog új játékot bemutatni a rendezvényen, és ami a legfájóbb, még csak Superman-játékon sem dolgoznak.

Legalábbis a rendező, Sefton Hill a Twitteren cáfolta a pletykákat. Mint írja, jelenleg "keményen dolgoznak a fejlesztői bunkerben" a következő játékukon, éppen ezért nem is készülnek bejelentéssel a TGA-ra. Amikor erre készen állnak, mi tudjuk meg elsőként. És Hill végül bevitte a kegyelemdöfést: "Nem Supermanről van szó."

Ez persze nem feltétlenül azt jelenti, hogy a kryptoni szuperhőst nélkülöznünk kell a rejtélyes új címben - egyesek már egy komplett Justice League-játékot vizionálnak.

Meglátjuk, mi lesz belőle! Egy korábbi álláshirdetésből egyelőre annyi sejthető, hogy AAA-kategóriás címről van szó, amely a következő generációs platformokra futhat be. Ha ez igaz, évekre vagyunk még tőle.

7 komment - szólj hozzá!