Tekken 7 - Negan és Lucille közbelép

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 3.
  • Videó
Link másolása
Ha megvan a második szezonbérlet, akkor mától már játszhattok is a Tekken 7 két visszatérő karakterével, Armor Kinggel és Craig Mardukkal, de a hír nem is miattuk, hanem a The Walking Deadből ismerős Negan miatt érdekes.

Tegnap tartották a Tekken World Tour döntőjét, ahová a Bandai Namco nem ment üres kézzel. Két visszatérő karakter új designját csodálhatjuk meg a következő trailerekben, bizony, Armor King és Craig Marduk ma élesedik a Season 2 Pass birtokosai számára. Őket követi majd Julia Chang.

Juliának még nincs megjelenési dátuma, ahogy a The Walking Deadből kölcsönvett Negannek sem. A Megmentők vezetője nem hagyta otthon kedvenc szögesdrótos baseballütőjét, Lucille-t sem. A figura saját pályát kap a Tekken 7-ben - ezen a tisztáson a TV-sorozat több szereplője is csúfos véget ért. Most a Tekken-harcosok térdelnek előtte.

A hat új karaktert tartalmazó második szezon az említett karakterekkel zárul le.

7.
7.
br1Koo
Negan Mortal karakterként lenne helytálló, abszolút nem illik a Tekkenbe, dehát meglátjuk mennyire használható ha már így alakult..
6.
6.
Nothing
#2: Azért én ide venném a T6-ot is (Lars pl. kicseszett cool karakter), de tény, hogy ez a sok komolytalan off-place vendégszerep nem áll jól a Tekken-nek.
Mondjuk még mindig jobb, mint a DoA, ahol kb. annyit újítanak minden részben, hogy az ütközésfigyelés még rosszabb, a harcrendszer még primitívebb, a csöcsök meg még nagyobbak...
3.
3.
KRAT0S
Még ilyen faszságot!! Ennyire nincs semmi ötlet,ihlet,egyéniség? pfff...
2.
2.
sinister
Utoljára a Tekken 5-ről lehetett azt mondani, hogy jók az új karakterek, és teljesen beleillenek a Tekken univerzumba. Azóta teljes ötlettelenséggel küzd a sorozat az új belépőket illetően. Ezt (is) számtalanszor elnéztem, mert a feeling mindig ott volt a szeren. Ma már season pass keretében árusítják az új karaktereket (és több régit is), ezt is lenyeltem... Na de ez a tag mit keres itt... A Tekken széria soha nem vette magát komolyan a történetét tekintve, elég csak néhány endinget felidézni, szerintem a feszes meccsek mellett a totális hülyülés a jellemző. Oké, Negannak sincs köze a T7 sztorijához, de akkor is szembe megy kb. mindennel, amitől feelingesnek volt nevezhető a széria. Tudom-tudom, mindig az a jó ami dühítő, és már régóta kell a vérfrissítés, kell hogy valami miatt újra felkapott legyen ez a game, de nekem Negan akkor sem jön be. (A TWD sorozatot anno a negyedik évad közepén hagytam abba, szóval emiatt sem vonz.) Valóban inkább egy Mortalban lenne a helye...
1.
1.
suresz
Nagen mortal kombatba jó fless lenne, ott kivégzése is volna!! :p
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...