TGA 2018: Ne várjunk Cyberpunk 2077-bemutatóra!

  • Írta: szlav
  • 2018. december 3.
  • Hír
Link másolása
Izgalmasnak ígérkezik az idei The Game Awards, ugyanis a díjátadó alkalmával számos stúdió készül különféle játékbemutatókkal. A CD Projekt RED azonban biztos, hogy nem lesz ezek közt.

Mi teljesen bezsongtunk a Cyberpunk 2077 előzetesét és gameplay-bemutatóját látva, és egész biztos, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. Persze azóta is epekedve várunk minden egyes apróságot a CD Projekt RED projektjével kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy ezt a szomjunkat nem az idei The Game Awards fogja csillapítani.

A fejlesztőcsapat közösségi menedzsere, Marcin Momot Twitteren jelentette be, hogy a csapat nem készül semmiféle újdonsággal a díjátadóra. "Már alig várjuk, hogy lássuk az idei The Game Awards bejelentéseit és bemutatóit. Mi azonban nem készülünk semmivel a műsorra. Több részletet is elárulunk majd a Cyberpunk 2077-ről, ha készen állunk rá" - írta Momot.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem vagyunk egy kicsit csalódottak, de ugyanakkor érthető a csapat hozzáállása. Ahogy azt a stúdió elnöke, Adam Kiciński is megemlítette nemrégiben; az elsődleges céljuk a minőség, minden más csak ezután jön. Emellett pedig a lengyel fejlesztőknek nem szokásuk előre beharangozni a bejelentéseket, így azok majd meglepetésként érhetnek minket.

5.
5.
felegyi
#4: Szerintem köztes, a mostani gen és a next gen közötti áthidalást fogja bemutatni...
4.
4.
ollie92
Szerintem PS5 nyitócím lesz.
2.
2.
nomator
#1: Majd miután megmutatták, némi elégedetlenségtől volt hangos a net, szóval teljesen megértem őket.
1.
1.
Macifasz
Már eleve azt a 45 perces gameplayt se akarták megmutatni a nagyérdeműnek, merthogy messze nem a végleges változatról van szó, és mind grafika, mind játékmenet szempontjából még lényeges változtatások lesznek benne. Csak akkora volt a hisztéria meg a picsogás, hogy miazhogynemvoltgameplay?!?!?! (amit a CDPR nagyon jófej módon kíváncsiságnak titulált), így inkább még is megmutatták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...