A 3-as szám jár a Gearbox elnökének fejében

  • Írta: szlav
  • 2018. december 3.
  • Teaser
Link másolása
A Gearbox Software CEO-ja, Randy Pitchford mostanában elég fura módon rápörgött a 3-as számra. Csak nem egy bejelentést rejteget a sok fura tweet? Örülnétek egy harmadik Borderlandsnek?

Két számozott Borderlands-játék meg néhány spin-off után nem is kérdés, hogy milyen fura fazonok dolgoznak a Gearboxnál. Elég csak a csapat főnökére, Randy Pitchfordra nézni, aki mostanában elég durván rátorzult a 3-as számra. Ha egy kicsit visszalapozunk az úriember Twitterén, akkor hamar evidenssé válik, hogy valami (nem túl sikeresen) rejtett üzenet van a háttérben. Csak néhány idézet:

"A mai tennivalóim listáján 3 dolog szerepel. Emellett 3 meetingem lesz délután 3 óra előtt. Az univerzum valamit üzenni akar ezzel?"

"Érdekesség: ma van a 334. nap (ennyi nap telt el az évből). Tegnap volt a 333. Érdekes, hogy az emberi elme milyen vonatkozásokat húz a teljesen önkényes számozási rendszerekből meg néhány véletlen összeesküvésből. Az emberek teljesen ki fognak akadni, ha a 3000. évhez érünk a naptárban."

"Olyan érzésem van, mintha csak ismét E3 lenne..."

Szóval mit gondoltok? Örülnétek egy Borderlands 3-nak? Ne könyveljetek el még semmit, hiszen semmi hivatalos információ nem érkezett, de ha mostanában be akarnának jelenteni bármi ilyesmit, akkor a The Game Awards például egy remek alkalom lenne ehhez.

2.
2.
kopic
1.
1.
Sznfctm
Legalább a Colonial Marines 2-t kizárhatjuk, kösz Randy. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...