A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#3: "Kedvencvem, hogy meg a Helikoptert is lerangathatod az egbol."

A 3.-ban is lejött az ha odakötötted valamihez...
#5
#3: Hogyne számítana, én nagyon is sokat adok a véleményedre, szóval köszi :) A Sniper Ghost Warrior 3-at is, meg a The Hunter Call of the Wild-ot is te ajánlottad nekem, és most hogy el is jutottam odáig, hogy megvettem őket, és játszok is velük, tényleg baromi jól szórakozom velük, nagyon jók. Azokat is köszi :)

Valahogy az az érzésem, hogy csak becsapom, és áltatom magam azzal, hogy később fogom megvenni a Just Cause 4-et. Most a te véleményed, aztán jön egy-két teszt, meg vágatlan gameplay, és levesz a lábamról, aztán mégiscsak megveszem még karácsony előtt :D Pedig nem akartam, mert így sok játék van még folyamatban.

A grafikát illetően nekem nem tetszett a 3-nak sem a túlszínezett, rajzfilmes grafikája, de egy jó kis Reshade-el már sokkal jobb lett. Remélem a 4. rész is támogatja majd a Reshade-et. (kevés game van, ami nem támogatja)

Igazából ma már szinte mindenre ráteszem a Reshade-et, és a saját ízlésem szerint finomhangolom, mert a legtöbb játék eredeti grafikája nekem nagyon túlszínezett, és elég homályos. Jó mondjuk ez utóbbi azért is van mert nem 66”-os 4k tv-n nyomom 76 méterről nézve, hanem 27-es 1080p monitor viszonylag közelről, hogy a látómezőt elég jól lefedje.
#2
Érdekes, hogy mennyire szerettem, és milyen sokat játszottam a Just Cause 2-3-al, de a 4. valahogy eddig nem tudott megfogni, nem hozott lázba. Lehet, hogy már kezdem unni kicsit a szériát. Na meg amit az ellenfelekről láttam videót eléggé kiábrándított, mert attól tartok, hogy tele lesz agyon páncélozott katonákkal, akikbe majd 10 tárat kell belelőni… Nem tudom, de ezt most úgy érzem csak később, akciósan fogom megvenni, de azért kíváncsi leszek a tesztekre, véleményekre.
#1
Kihagytatok a DVD premiereket :)