TGA 2018: Bejelenthetik a Dragon Age 4-et

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a BioWare teaselését követően lényegében nyílt titok volt, hogy a fejlesztőcsapat bejelent valamit Dragon Age témában a The Game Awardson, most már viszonylag biztosan állíthatjuk, hogy a sorozat következő részéről van szó.

Az Eurogamer is megerősítette a VentureBeat értesüléseit, miszerint az idei The Game Awardson fogják bemutatni a Dragon Age következő részét - amit nevezzünk egyelőre Dragon Age 4-nek.

Persze a BioWare múlt heti teaselését követően nem is az volt a kérdés, hogy mivel készülnek az idei díjátadóra, inkább az az érdekes, hogy mit tudnak megmutatni belőle. A Dragon Age 4 fejlesztése ugyanis még az elején jár, a hírek szerint legalább három évet kell várni a megjelenésére, és még a végleges neve sincs eldöntve - igaz, ezt még pótolhatják a készítők a péntek hajnali leleplezés előtt.

Ahogy azt az Eurogamer megjegyzi, egy ideje már hallani, hogy a BioWare belevágott az új Dragon Age munkálataiba, ha azonban tényleg ennyire kezdetleges még a projekt, akkor nem kizárt, hogy a fejlesztést újrakezdték. A Mass Effect: Andromeda fogadtatása után persze ez is érthető lenne, és ugye a multiplayer-orientált Anthemet sem fogadták egyöntetű ujjongással a hardcore BioWare-rajongók.

A BioWare egyébként az Anthemet is megmutatja a díjátadón.

3.
3.
Hab
#2: Sajnos annyira nem volt jó az Inquisition. Páncélokat tuti melegek tervezték, ami nem baj, de gondolhatnának azokra is akik nem báli ruhában akarnak harcolni.
MMO jellegű questek nagyon nem tettek jót a játéknak, sajnos a mellék küldetések se voltak elég jók.
Ettől függetlenül még mindig jobb lett mint a 2. rész, de nem kéne erőltetniük az open world-öt feltétlenül.
2.
2.
Derivel
Legyen olyan, mint az Inquisition, és GOTY lesz.
1.
1.
Hab
Legyenek normális páncélok, ne legyenek MMO jellegű questek és fegyver megkötések, és boldog leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...