TGA 2018: Bejelenthetik a Dragon Age 4-et

Habár a BioWare teaselését követően lényegében nyílt titok volt, hogy a fejlesztőcsapat bejelent valamit Dragon Age témában a The Game Awardson, most már viszonylag biztosan állíthatjuk, hogy a sorozat következő részéről van szó.

Az Eurogamer is megerősítette a VentureBeat értesüléseit, miszerint az idei The Game Awardson fogják bemutatni a Dragon Age következő részét - amit nevezzünk egyelőre Dragon Age 4-nek.

Persze a BioWare múlt heti teaselését követően nem is az volt a kérdés, hogy mivel készülnek az idei díjátadóra, inkább az az érdekes, hogy mit tudnak megmutatni belőle. A Dragon Age 4 fejlesztése ugyanis még az elején jár, a hírek szerint legalább három évet kell várni a megjelenésére, és még a végleges neve sincs eldöntve - igaz, ezt még pótolhatják a készítők a péntek hajnali leleplezés előtt.

Ahogy azt az Eurogamer megjegyzi, egy ideje már hallani, hogy a BioWare belevágott az új Dragon Age munkálataiba, ha azonban tényleg ennyire kezdetleges még a projekt, akkor nem kizárt, hogy a fejlesztést újrakezdték. A Mass Effect: Andromeda fogadtatása után persze ez is érthető lenne, és ugye a multiplayer-orientált Anthemet sem fogadták egyöntetű ujjongással a hardcore BioWare-rajongók.

A BioWare egyébként az Anthemet is megmutatja a díjátadón.

4 komment - szólj hozzá!