TGA 2018: A The Last of Us: Part II is kimarad

A Naughty Dog is elébe ment a találgatásoknak, és leszögezte: ők is kihagyják a The Game Awards díjátadót, és nem mutatnak majd semmit a The Last of Us folytatásából.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#7: De, azt is a ND csinálta. Volt egy interjú tavaly, amiben elmondták, hogy csak a Lost Legacy befejezése után indul be teljesen a LoU fejlesztése. Az egyik rendező a Lost Legacy rendezője volt.
#7
#6: A Lost Legacy-t nem ők csinálták!
#6
#4: 4-5 éve elkezdték fejleszteni (csak pár fő), de utána abba maradt mert az UC4-el kellett foglalkozni. UC4 után kezdődött a pre-procudtion és csak a Lost Legacy után kezdett el a teljes stúdió dolgozni rajta (kb 1 éve).

Ettől még PS4-re jön, lehet hogy egyszerre fog megjelenni a két konzolra.
#5
YanezModerátor
#4: Úgy van. PS5-re majd jön egy felturbózott 4K/60 változata. Kb mint az előző TLoU esete.
#4
#3: dehogy lesz, gondolkozz már :D Már 4-5 éve (ha nem több) fejlesztik ps4-re, minden erőforrást úgy aknáznak ki. Nem fognak ps5 re áttérni és előröl kezdeni az egészet, meg az első rész is pont a ps3 végén a ps4 előtt jött ki
#3
Törölt felhasználó
A végén még PS5 launch title lesz ebből.. De ne legyen igazam.
#2
Mivel rengeteg szokott lenni egy el nem kèszült jàtèkkal kapcsolatos kritika ami ronthatja az adott jàtèk majdani eladàsainak a mèrlegèt, ezt figyelembe vève èrthető azon cègek hozzààllàsa, akik nem mutatnak feleslegesen videòkat a művükről, ez szerintem èrthető. Viszont szavakban csepegtetgetnènek infòkat, ez azèrt elvàrhatò lenne. Persze az is infò, hogy nem lesznek ott... :)
#1
mind1, csak jelentsék be a konkrét megjelenési dátumot végre, mert az E3-on már játszható demót is kipróbálhattak az újságírók