Overwatch - visszatér a Winter Wonderland

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 5.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard shooterének téli eseménye már hagyománynak tekinthető, így idén sem maradunk Winter Wonderland nélkül. Az esemény december 11-én indul, és a szokásoknak megfelelően egy csomó karácsonyi cuccot zsákmányolhatunk.

A Blizzard bejelentette, hogy a szokásos Winter Wonderland event december 11-én veszi kezdetét. A korábbi évek tapasztalataiból kiindulva, a meccsek után egy rakás karácsonyi skin, spray, emotikon és minden más üti a markunkat a ládákat nyitogatva.

A pontos részletek még nem ismertek, de tekintve, hogy kevesebb, mint egy hét van hátra a téli eseményig, hamarosan még többet megtudunk róla. Talán az új hős, Ashe és haverja, Bob is kap némi extrát, és persze a pályák is adventi hangulatba öltöznek.

A Winter Wonderland egészen az év hátralévő időszakában éles lesz - egészen pontosan január 2-ig tart majd.

Egy rövid teasert már mutatunk róla:

10.
10.
Brenor
Elmondjam mi dobhatná fel ezt a játékot? Egy egyjátékos kampány. Hihetetlen, hogy nincs benne semmilyen kampány, pedig tök király lehetne. Már rémunalmas ez a játék, mindig ugyanazt csinálni és ráadásul dühítő is.
9.
9.
shooter1234
PC -n a kezdőknél a matchmaking lehet 2 és fél perc is akár, mire bedob egy meccsbe, mivel nézi a rendszer a szintet és próbál hasonló tudású ellenfeleket keresni. Magasabb szinteken ahol én tartok ott a matchmaking max 15 másodperc, szóval játszanak még vele az emberek, köszönhetően annak, hogy apróbb változtatások mindig történnek bizonyos karakterek körül, illetve néha jön 1-1 új, így akik letették a játékot 1-2 hétre vagy hónapra, ők is visszatérnek megnézni az újításokat és lehet hogy ismét behúzza őket a játék hetekre-hónapokra.
8.
8.
SLi
#4: új játékosnak ez pont nem probléma, ő nyilván nem tudja brig mennyire broken vagy doomfist mondjuk, mire oda jut hogy annyira érteni fogja a játékot hogy észrevegye ezeket, addigra ezeket agyon nerfelik de pont kijön az új halál op hős és csatlakozhat az idegbajhoz ő is :D
6.
6.
Darksiders84
Köszi srácok akkor szerintem veszek egyet 4-5 ezerért már dobálják annyit megér.
5.
5.
B-Shaggy
#4: +1; de azt is hozzátenném hogy lehet elég jó játékospajtikat is szerezni hozzá ingame, elég jó csapatokat lehet összerakni akikkel competitivezni is lehet de közben jól szórakozhatsz. Full random csapattal néha tényleg nem akkora élmény, de szerintem ha valaki akciósan szerzi be, annak mindenképpen megéri.
4.
4.
azureknight0715
Játszanak vele jó sokan, újként is el lehet kezdeni mert, úgy rak be a rendszer hogy szintén csak újjakkal. Vannak problémák igen a játékkal, sok új hős jön kb 2 havonta és egyre kevésbé vannak jól kiegyensúlyozva a karakterek. Ettől függetlenül még mindig szórakoztató egy játék, de leginkább ismerösőkkel jó játszani.
3.
3.
#1: Mondjuk én semmi konkrétumot nem tudok, de hiába hallom, hogy kezdenek elfordulni tőle a játékosok, kétlem hogy ne lenne elég nagy a playerbase, és azt is, hogy ne jönnének folyamatosan újak. Nyugodtan kezdj bele.
1.
1.
Darksiders84
Játszanak még ezzel lenne értelme teljesen újként elkezdeni vagy ledarálnak esély nélkül. Engem érdekelne a játék most így hogy van már PS+ amit eddig kihagytam az életemből az online móka. Vagy inkább Fortnite? Perceket nem szívesen várnék hogy összerakja a csapatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...