Ilyen lesz az Assassin’s Creed: Odyssey decembere

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft elárulta, milyen tartalmi frissítéseket kap ebben a hónapban az Assassin’s Creed: Odyssey. Többek közt folytatódik a Lost of Tales of Greece, és vadiúj effektekkel fejlődik tovább a fotómód.

A harmadik Lost Tales of Greece-kalandban, a The Image of Faithben megismerkedhetünk Arkadia szobrászművészével, Polykleitosszal. Úgy tűnik, a falusiak istenként tisztelik majd a játékost, ám először el kell látogatnunk Elisbe, ahol teljesítenünk kell a The Measure of a Man küldetést. A Ubisoft szerint a 35. szinten kell belevágnunk, míg magát a missziót az 5. epizód után vehetjük fel.

Két kisebb csomag is érkezik, az első a Celestial Pack, amely kísérteties cuccokat és fegyvereket ad, míg a második a Celestial Naval Pack, amihez egy pofás hajódesign jár, ütős orrszoborral és legénységtémával.

Ezenkívül a fotómódon is sikerült javítani, bekerült a kalapba a köd- és a bloom-effekt.

Decemberben új Weekly Contractok és Ubisoft Club-jutalmak is várnak ránk - utóbbiak főleg az Assassin's Creed: Syndicate-rajongóknak fognak tetszeni, hiszen hajónk legénysége úgy fog kinézni, mint a The Rooks banda.

Azt se felejtsük el, hogy a héten élesedett az első fizetős csomag, a Legacy of the First Blade nyitófejezete is.

4.
4.
FrankBlack
#3: Nekem szerencsém volt, én pont előtte fejlesztettem fel max-ra, és megkaptam az achi-t. De rohadt idegesítő, hogy fast travel-el minden kovácshoz elmegyek, aki csak fellelhető a térképen végig körbe, felvásárolom tőlük az összes nyersanyagot (ez kb. 40 perc, még úgy is hogy ssd-n van a game, és két travel között nem tölt sokat) de aztán 1 perc alatt elverem mindet a fejlesztésekre.
3.
3.
#2: Nekem sem tetszik, hogy úgy néz ki állandóan emelgetni akarják a szintsapkát, meg mindenhez újabb szinteket vágnak hozzá. Múltkor elhatároztam, hogy ha már ennyit nyúztam a játékot, kiplatinázom, ehhez szükséges a hajót maxra fejleszteni. Egyetlen upgrade volt már csak hátra, amikor jött a novemberi update, és a hajó minden része újabb 2-3 fejlesztendő szintet kapott. Nem voltam ideges..... :D Azóta hanyagolom, ezután kellett egy kis szünet.
2.
2.
FrankBlack
Remélem nem fogják megemelni megint az elérhető max szintet. Már 68-as vagyok, alig várom, hogy végre 70 legyek, és ne kelljen tovább a felszerelésemet upgrade-elni.

Sztem rohadt nagy szívás, hogy egy csomó jó cuccot összeszedtem a játék során, arany, meg lila tök jó stat-okkal (vagy perk, vagy mifene) de baromi sok nyersanyagba kerül felszintezni még 30-40-50-ről is őket 68-ra. Még jó, hogy behozták a visual customization-t, így legalább az a probléma megoldódott, hogy jó gear-t állítottam össze, de a szoknyámhoz nem passzol a felsőm :DD

Az új Mastery Levels System is tetszik, mert már úgyis volt vagy 48 beváltatlan ability pontom, mivel a legtöbb köztük nekem a valóságtól túlzottan elrugaszkodott volt, ezért nem tetszett, így nem is sokat használtam belőlük. Amiket használtam azok is unalmasak voltak már egy idő után. Devastation Shot-al nem tudom hány zsoldost leszedtem úgy, hogy köpni-nyelni nem volt idejük, meg a „pajzs kitép a kezéből, pofánvág, elhajít” skill és feszt a hero strike kombókat nyomni már dög unalom volt. Most átmentem egy kicsit könnyebb fokozatra, de a 2x4-es panelből nem használok semmit (na jó, a spartan kick azért fun néha :D) De alapjában véve visszatértem a klasszikus harchoz: jól időzített parry, dodge, és sima ütések a megfelelő ritmusban. Most így jobban élvezem megint a játékot.
1.
1.
Cloudbreaker
Vadiúj effektekkel??
Ps4-en annak is örülnék ha egyáltalán működne az összes funkció fotómódban..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...