Ilyen lesz az Assassin’s Creed: Odyssey decembere

A Ubisoft elárulta, milyen tartalmi frissítéseket kap ebben a hónapban az Assassin’s Creed: Odyssey. Többek közt folytatódik a Lost of Tales of Greece, és vadiúj effektekkel fejlődik tovább a fotómód.

A harmadik Lost Tales of Greece-kalandban, a The Image of Faithben megismerkedhetünk Arkadia szobrászművészével, Polykleitosszal. Úgy tűnik, a falusiak istenként tisztelik majd a játékost, ám először el kell látogatnunk Elisbe, ahol teljesítenünk kell a The Measure of a Man küldetést. A Ubisoft szerint a 35. szinten kell belevágnunk, míg magát a missziót az 5. epizód után vehetjük fel.

Két kisebb csomag is érkezik, az első a Celestial Pack, amely kísérteties cuccokat és fegyvereket ad, míg a második a Celestial Naval Pack, amihez egy pofás hajódesign jár, ütős orrszoborral és legénységtémával.

Ezenkívül a fotómódon is sikerült javítani, bekerült a kalapba a köd- és a bloom-effekt.

Decemberben új Weekly Contractok és Ubisoft Club-jutalmak is várnak ránk - utóbbiak főleg az Assassin's Creed: Syndicate-rajongóknak fognak tetszeni, hiszen hajónk legénysége úgy fog kinézni, mint a The Rooks banda.

Azt se felejtsük el, hogy a héten élesedett az első fizetős csomag, a Legacy of the First Blade nyitófejezete is.

5 komment - szólj hozzá!