Kiefer Sutherlanddel erősít a Black Ops 4

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 6.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott egy rakat infó és kép a Call of Duty: Black Ops 4 első DLC-jének zombimódjáról. A jelek szerint Charles Dance-ről és Kiefer Sutherlandről mintázták a Night of the Dead epizód karaktereit.

Az alábbi képek a Call of Duty: Black Ops 4 francia verziójából származnak, így ha hiteles a szivárgás (és miért ne lenne az?), akkor kijelenthető, hogy az első DLC zombimódja Night of the Dead címen fut majd.

A sztori szerint 1912-ben járunk Angliában. Egy Alistair Rhodes nevű ereklyevadász és társai - köztük egy hamis látnok, egy lecsúszott cowboy, egy visszavonult tábornok és az ő hűséges komornyikja - meghívást kapnak egy bálra. Ám senki sem gyanakszik arra, hogy hamarosan a legsötétebb rémálmaik válnak valóra. Vérfarkasok, ray gun és sok más finomság vár rájuk.

Ami pedig rendkívül izgalmas, hogy igazi sztárparádé várható, a karakterek között feltűnik a Xena sztárja, Lucy Lawless (vagy Helena Bonham Carter?), és a Trónok harcából ismerős Charles Dance, valamint a 24 Jack Bauerje, Kiefer Sutherland. Ő már nem először működik közre egy CoD-ban, a World at Warban remekül szinkronizált.

A bejelentésre talán a holnap hajnali The Game Awardson kerül sor. Eközben a Treyarch a Blackout pályája kapcsán teasel változásokat.

6.
6.
Uhu123
#5: Igen ez ilyen. Van hogyy földetérés után egyből hátbalőnek, van hogy addig nem találkozom senkivel amíg 10 ember nem marad. De nekem pont ez tetszik benne. Amúgy a multija is meglepően korrekt lett.
5.
5.
shatterhand
#4: Nekem betaban tetszett. Itt mindig elmegy a kedvem hosszabb idore a BR sajatottsaga miatt: vagy gyorsan meghal az ember vagy sokaig el, alig talkozik vkivel es esetleg ott hal meg.
Vannak akiknek tök jól megy és lazan futnak föl alá. Mas meg gyűjt ezerrel azt hatbalovik. Természetes dolog, csak frusztráló tud lenni. Ezért inkabb 90%ban inkabb multizom.
4.
4.
Uhu123
Életemben nem gondoltam volna, hogy még codra fogok pénzt adni (az utolsó az mw2 volt) de nagyon érdekelt hogy milyen a battle royal mód. Nagyon fasza lett.
3.
3.
Yanez
2.
2.
IcePyke
Az ott Brian Blessed!! :O :D
1.
1.
shatterhand
Blackouthoz nem jön új pálya. Ezt mondjuk nem is értem mibol gondolták páran. Helyette Fornite szinten fog ez is valtozni. Evszakonkenti kinezet sztem eleg is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...