Battlefield V - 50 százalékos akció a régi fanoknak

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 6.
  • Akció
Link másolása
Sajátos promóciós módszerről számoltak be az elmúlt napokban a Battlefield 4- és Battlefield 1-játékosok; a játékokat elindítva ugyanis egy reklám ugrik fel, mely lehetőséget kínál az új epizód beszerzésére féláron.

Az EA ugyan még nem erősítette meg hivatalosan az akciót, és egyelőre főként csak a konzolos játékosok számára ugrott fel az ajánlat, de azt fontos megjegyezni, hogy a kiadó rendszerint Xbox One-on indítja el elsőként a hasonló akcióit - gondoljunk csak például a pár hónapja ingyen letölthető Battlefield 1 és Battlefield 4 DLC-kre.

A szóban forgó akciónak megfelelően a játék az eredeti 60 dolláros ár helyett 30 dollárért szerezhető be, és hasonló mértékű leárazás érvényes a Deluxe Edition kiszerelésre is. Ha élni szeretnénk az ajánlattal, akkor nincs más dolgunk, mint feltelepíteni a franchise előző két részének egyikét, majd azt elindítva máris költekezésbe lendülhetünk.

Egyébként az akció éppen jókor jön, mivel a Battlefield V szakítva a fizetős DLC-csomagokkal tegnaptól tette elérhetővé a Tides of War első újdonságait Overture fantázianévvel. Ennek keretében nem csak egy új multiplayer-térképet kaptunk, hanem egy egész fejezetnyi egyjátékos kampányt is.

Mindenesetre az aktuális akció, illetve a napokban elérhető ingyen 10 órányi játék nem fest valami túlságosan bizalomgerjesztő képet a Battlefield V rajtolását illetően, pedig a kritikusoktól nem is kapott olyan rossz fogadtatást, illetve a tesztünkben mi is meglehetősen pozitív képet festetünk róla. A Battlefield V jelenleg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en érhető el.

15.
15.
salaxx
#2: ez komoly, hogy a SIMA Accesben is benne van?!?!...met én többek közt ezért váltottam 1 hónapja premierere
14.
14.
zozo76hun
eddig minden battlefield-et elorendeltem, most valahogy ez elmaradt az 5. resznel. igy jo lesz felaron... :)
13.
13.
anteris
#12: Vannak rá spec-ek, kisebb recoli ilyenek. Számít a level, mondjuk nem sokat.
12.
12.
shatterhand
#11: Battlefieldnel (vagy pl codnal) mit számít a level? Erősebb a fegyvered?
11.
11.
kamgecam
#4: Teljes áron vettem a deluxot, ill. bf1es 20%os akcioban rendeltem elő de úgy is 21000 ft volt. Viszont nem bántam meg 94 órám van már benne, minden karival 50es vagyok, golden fegyók befigyelnek. Legalább tudom írtani azokat akik csak most csatlakoznak és élvezettel rambózom szét a terepet! :D Pedig sosem voltam egy hardcore muliplayer játékos, most annak érzem magam. :P Durván beszívott a game!
9.
9.
Uhu123
csak a deluxra vonatkozik
8.
8.
Uhu123
Tényleg, ps4 -en bf1 menüjében a store menüpont alatt 50%off a bf5 ből
Amúgy szerintem pár hónap múlva lesz ez mégolcsóbb :D
Lehet nem kell tanulatlan idiótának nevezni a saját vásárlóidat és akkor nem történnek ilyenek.
6.
6.
Uhu123
Jó kondjuk ennyiért instant buy
4.
4.
Krekk
#1: Csatlakozom! Tudom-tudom, így jár, aki első napon már megveszi, ez törvényszerűség. Tudtam, hogy vélhetően már a karácsonyi akcióban benne lesz december végén, de hogy ilyen hamar ledob magáról 50%-ot, azt nem.

Minden esetre én megtanultam a leckét: nem veszek teli áron már semmit, max Nintendo játékokat, azok ugyanis keményen tartják az árukat hónapok múlva is, így nem veszítek semmit a "türelmetlenségem" miatt.

3.
3.
ollie92
2.
2.
Back2U
#1: Origin accessben is benne van már.
1.
1.
BalEee
Azért ezt elég nagy kib.szásnak érzem az előrendelőkkel és a korai vásárlókkal szemben, 2 héttel a megjelenés után féláras akciót tartani...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...