Már megvásárolható a Dead or Alive: Xtreme 2

  • Írta: Daks
  • 2006. december 8.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft ma örömmel tudatta a nagyérdeművel, hogy a Team Ninja csapata által fejlesztett Dead or Alive: Xtreme 2 december 8-ával a magyar boltok polcaira került.
A Microsoft ma örömmel tudatta a nagyérdeművel, hogy a Team Ninja csapata által fejlesztett Dead or Alive: Xtreme 2  december 8-ával a magyar boltok polcaira került.

Téli szünidőnk eltöltésére talán nem is találhatnánk könnyedebb módot, mint a gyönyörű és imádnivaló, Dead or Alive játéksorozatból ismert lánykákkal csobbanni egyet a kék óceánban vagy a medencékben, pihenés gyanánt pedig szerencsét próbálni a mesés sziget kaszinójában. A nagy téli hidegben nincs is felüdítőbb, mint a verekedős játékból jól ismert, immár bikinibe bújt lánykákkal felfedezni a trópusi sziget milliónyi lehetőségét.

A strandröplabdázás mellett jet ski versenyeken, óriáscsúszdázással, és számos medencés játékkal növelhetjük bankszámlánkat, pénzünket pedig Zack Kaszinójában is tovább gyarapíthatjuk póker, blackjack, rulett, és hasonló Las Vegas-t idéző játékok segítségével. Dollárjainkat számtalan fürdőruha költemény és egyéb szórakozást szolgáló tárgyak megvételére fordíthatjuk.

2.
2.
Madd Dogg
1.
1.
Guppi
Ez olyan verd rá játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...