Red Dead Online - barátságosabb lett a gazdaság

  • Írta: szlav
  • 2018. december 8.
  • Hír
Link másolása
Aki betért a Red Dead Redemption 2 online szekciójának egyik üzletébe, annak hamar leeshetett az álla az árak láttán. A Rockstar szerencsére már orvosolta a dolgot, így nemcsak olcsóbban vásárolhatunk, több zöldhasút is kapunk.

Korábban már részletesen beszámoltunk a Red Dead Online ökonómiáját sújtó komoly problémákról, a Rockstar pedig ezt követően be is jelentette, hogy már dolgoznak azon, hogy megfelelő egyensúlyt teremtsenek a többjátékos mód piacán. Úgy tűnik, hogy a stúdió kijelentése nem csak üres tűzoltás volt a felháborodást látva - máris előrukkoltak egy frissítéssel, ami jóval barátságosabbá teszi a játékosok életét.

Hogy mi változott? Egész egyszerűenolcsóbbak lettek a tárgyak és a pénzjutalmakat is jóval bőkezűbben kapjuk. Az árcsökkenés elsősorban a fegyvereket érinti, így onnan hoznánk példákat is. A sztenderd fegyverzet ára nem változott, de a többi stukker nagyjából 30-40 százalékkal lett olcsóbb. A Semi-Auto Shotgun például 900 dollár helyett már csupán 540-et kóstál, a Mauser Pistol pedig egy ezres helyett már csak 600 dollárba kerül. Néhány tárgyat pedig már egyszerű zöldhasúkkal is megvehetünk, így lovunk biztosítása csupán 125 dollárba kerül, a korábbi 5 aranyrúd helyett! Azok se csüggedjenek, akik korábban már kicsengették a pénzt ezekért - a Rockstar a következő egy-két hét folyamán mindenkinek visszatéríti a különbözetet.

Nemcsak a megvásárolható cuccok lettek olcsóbbak, de a játék mostantól jóval bőkezűbben osztja a jutalmakat is. A sztoriküldetések, az idegenek melói, a versenyek és a Showdown-meccsek is sokkal több lóvét tartogatnak nem csupán a legjobb lövészeknek, de a kevésbé jól teljesítő banditáknak is. Ha jobb napunk van, akkor mostantól simán hazahozhatjuk a korábban elnyert pénzkötegek dupláját is.

12.
12.
luzsi04
#11: PCről a főoldalon, amikor beléptem, engedte, hogy elfogadjam az adatvédelmi dolgokat, utána mentem csak a nyeremény játékos oldalra.
Igy működött.
11.
11.
Mr.Dead
#4: Nekem ugyanez, csak gépről sem engedi
9.
9.
luzsi04
#8: Hmm, kicsit hosszabb szöveget irtam, hova lett?
Lényeg hogy relatív ez a realisztikusság, pl lehet a GTAhoz nézni, de full realisztikus játékot senkiknek játszana. :)
7.
7.
Ooorky
#5: Ha realisztikus lenne napokig kellene lovagolni 2 falu között, lőszerek fele besülne, belehalhatnál egy egyszerű náthába...
5.
5.
luzsi04
#4: Itt ugyanaz, megnézem gépről is, ott el lehet-e fogadni az adatvédelmet.

RDR2 sztori elemedéké járok még de el tudnám képzelni hogy lehet ebből egy klassz kis online-t összerakni.
Lehetne komolyabb mint a GTA, ha már az offline rész realisztikussagra törekszik
4.
4.
gerappa
Ez a nyereményjáték csak nekem nem működik? Mobilról játszanék, de nem megy. Hiába pipálom be hogy elfogadom a megváltozott miafrancot, a mentés gomb nem működik. Azt sem értem, hogy a mobil nézet miért vált át asztalira, amikor mennyitom a játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...