Újabb játékok az Xbox Game Pass kínálatában

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 9.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft rettentő elszánt a havidíjas szolgáltatásának bővítése mellett, csak decemberben másodszor bővíti a kínálatot. Ezúttal a könyörtelen bunyó és a profi foci kapja a főszerepet.

Az X018 során egyértelművé vált, hogy az Xbox Game Pass igenis komoly szerepet fog kapni a jövőben is a Microsoft szolgáltatásai közt, ugyanis nem kevesebb, mint 16 olyan népszerű játékkal egészítették ki a már korábban is meglehetősen erős ajánlatot, mint a PlayerUnknown’s Battlegrounds, a Hellblade: Senua’s Sacrifice vagy az Ori and the Blind Forest.

Decemberben aztán csak tovább nőtt a tét, érkezett a The Gardens Between, a vadonatúj Mutant Year Zero, illetve a Strange Brigade, melyeket most több újabb cím követ.

Az első új belépő tökéletes lehet azok számára, akik már nem győznek várni az igencsak véresen bemutatkozó Mortal Kombat 11 áprilisi megjelenéséig, ugyanis nem másról van szó, mint legendás verekedős franchise legutóbbi részéről, a Mortal Kombat X-ről.

Emellett érkezik a rendkívüli talajfizikával és hatalmas gépszörnyekkel felszerelt Spintires: Mudrunner, valamint a foci szerelmeseinek a Pro Evolution Soccer 2019 is. De ugyanígy érdemes megemlékezni a napokban elrajtoló Ashenről, illetve a december 20-tól tölthető Shadow Warrior 2-ről is.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor érdemes még feleleveníteni, hogy az X018 során bejelentett akció még mindig aktuális, tehát januárig az első hónap díja csupán 1 dollár, melynek lejárta után szabadon lemondhatjuk az előfizetésünket.

13.
13.
Matzy39Sch
#11: Dec 17.
https://news.xbox.com/en-us/2018/12/07/xbox-game-pass-december-2018-update/
12.
12.
Gykrizsi
#11: Még nincs benne, de valamikor érkezik, szerintem a héten
11.
11.
akifourteen
Hellblade: Senua’s Sacrifice nekem nincs benne a game passba, vagy még nem tették bele?
8.
8.
Gykrizsi
#6: Kifizeted a hónapot, és szimplán letöltöd a boltból az adott játékot. Ha lejár, jelezni fogja, hogy vedd meg a játékot, de amúgy mentés megmarad, vagyis később folytathatod. A játékok cserélődnek, de jó pár hónapig benne vannak, vagyis van idő bőven, másrészt a saját MS címek szerintem örökké bekerülnek, azok nem mennek ki soha.
7.
7.
#6: Megy nelkule is, nekem pl nincs is live-om, mert nem multizom.
6.
6.
Őrnagy
Ez a Game Pass csak akkor működik, ha van Live-om is? Én még soha nem fizettem elő ilyesmire, hogy működik ez a cucc?
Nagyon jól hangzó ajánlat.
5.
5.
Anti4730
Fasza, es az is, hogy pc-re is van, meg az exkkuzivok is jonnek bele. Sokaknak van azert pc-je is akik elo fizetnek ra, ugyhogy biztos sok penzt kaszalnak azert:D
4.
4.
crytek
Most 200ft + 1 év 15000ft....Ha haverral Homeolással megoldjátok akkor meg a fele és mindkettőtőknek 1 év lesz.
3.
3.
Drazhar
Le a kalappal, ez a szolgáltatásuk baromi jó :O
1.
1.
Yanez
Ejha, ez nagyon szép kiegészítés a szolgáltatáshoz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...