Adatvédelmi malőr a Bethesdánál

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Hír
Link másolása
Nem neveznénk éppen zökkenőmentesnek a Bethesda év végéjét és különösen a Fallout 76 rajtját. A kiadó-fejlesztőcég megpróbáltatásai folytatódnak, most épp egy adatvédelmi malőr miatt kellett magyarázkodnia.

Habár a Bethesda végre beadta a derekát, és úgy döntöttek a cégnél, hogy kicserélik a Fallout 76: Power Armor Edition zsákjait egy jobb minőségű vászontáskára, a cég megpróbáltatásai még nem értek véget, most épp egy adatvédelmi malőr miatt kell magyarázkodnia a csapatnak, ami a supportjuk ticketrendszere kapcsán jött elő - épp a Power Armor Edition fiaskó kezelése során.

Ahogy azt a Bethesda közleményben is elismerte, a támogatói oldalukon egy december 5-i hiba folytán a supportnak leadott ticketek minden felhasználó számára láthatóak voltak. Habár a cég a baki felfedezése után azonnal lelőtte a szájtot, és befoltozta a rést, az 45 percig védtelenül hagyta a júzerek hibaüzeneteit, és bennük a személyes adataikat.

Az esetben 123 felhasználó érintett, közülük 65 ember ticketje tartalmazott személyes adatokat is. Habár a ticketeken jelszavak és bankkártya-adatok nem szerepeltek, más személyes adataik, így a nevük, a nicknevük, az e-mail címük, a postai címük és a telefonszámuk mások számára is láthatóak voltak ez idő alatt.

6.
6.
Ooorky
Néhány napig nem figyeltem az oldalt, lehozták azt a hírt, hogy nagy tételben 2.68$ az a vászon táska amit a gyűjtőihez ígértek, de végül csak néhány nagy nézettségű Youtube-os kapta meg?

https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/436/878/24a.jpg
https://www.alibaba.com/product-detail/Factory-Price-High-quality-Men-s_60445212387.html?spm=a2700.galleryofferlist.normalList.1.27124ea3W4n2Vf
5.
5.
user101
Én csak azon csodálkozom, hogy ezen még bárki csodálkozik....
4.
4.
szinkron
Bethesda, Blizzard mennek a lecsóba
2.
2.
hadzsime
Már egy picit kezdem sajnálni őket. Csak kevés munkával szerettek volna sok pénzt szerezni mint a nagyfiúk, de nem jött össze nekik és azóta minden héten jut egy pénisz a seggükbe.
https://pbs.twimg.com/media/DtxrfQUW4AAEciy.jpg
1.
1.
Chrysh
"Malőr..."
Mintha valami kis pernahajder siheder csinált volna valami kis huncutságot, holott ez egy egészen kellemetlen probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...