Jönnek a reklámok a Street Fighter V-be

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Hír
Link másolása
Holnaptól opcionálisan, de bekapcsolhatóvá válnak a reklámok a Street Fighter V-ben, amelyek a játékkal kapcsolatos eseményeket és ajánlatokat népszerűsítik majd. A hirdetéssel játszók Fight Money-t kapnak cserébe.

A Capcom bejelentése szerint december 11-től, vagyis holnaptól reklámokat tesznek a Street Fighter V-be, igaz, ezeket bármikor kikapcsolhatják a játékosok. A hirdetések skineket, különböző csomagokat és a Capcom Pro Tourt népszerűsítik majd, azok pedig, akik engedélyezik őket, Fight Money-t kapnak cserébe.

A szponzorált tartalmak a casual és a rangsorolt meccsekben is megjelennek majd, méghozzá három felületen. Egyrészt minden karakternek lesznek olyan skinjei, amelyeken hirdetések tűnnek fel, továbbá a pályákon és az összecsapások előtti töltőképernyőn is számíthatunk reklámokra - a mellékelt képeken meg is csodálhatjátok őket. A Capcom szerint technikai oldalról nem kell aggódnunk a hirdetések miatt, azok a töltési időre semmilyen hatással nincsenek.

A rajongókat megosztotta a hír: habár a játékosok egy része azt mondja, ha kikapcsolhatóak a hirdetések, őket egyáltalán nem zavarja az érkezésük, a többiek szerint azonban mindenképpen necces, hogy egy teljes áron megvásárolt játékban ilyesmivel próbálkozik a Capcom. Mások attól tartanak, hogy a hirdetők köre kibővül idővel, és így például a Capcom Pro Tour hirdetői (köztük a Red Bull) reklámjai is meg fognak jelenni a játékban.

1.
1.
Juha
Én inkább attól tartanék, hogy idővel ez is oda növi ki magát, hogy kikapcsolhatod ugyan a reklámokat, azonban jóval kevésbé fogsz tudni fejlődni, tehát olyan lesz mint a mikrotranzakciók egyes játékokban, ez most a tesztüzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...