Jövő nyáron jön hozzánk a Project Judge

A Sega a Yakuza-csapat legújabb játékával is megváratja a nyugati rajongókat, öröm az ürömben, hogy ezúttal (is) egész barátságosan alakul a lokalizálásra fordított idő, főleg annak tükrében, hogy angol szinkront is kapunk!

Miután a show szervezői és a Sega elég egyértelműen utaltak rá, tudtuk, hogy a japán kiadó is bejelent valamit a Kinda Funny Games Showcase-en, arra viszont nem számítottunk, hogy a Project Judge kapcsán hallunk majd új információkat.

Pedig így alakult: első körben kéretik elfelejteni a Project Judge munkacímet, a játék Judgment néven érkezik majd a nyugati piacokra, méghozzá a jövő nyár folyamán. Noha már megszoktuk, hogy a Sega a lokalizálás miatt csak késve adja ki nálunk a Yakuza-csapat játékait, tekintve, hogy Japánban december 13-án várható a premier, nem is állunk olyan rosszul.

Már csak azért sem, mert a Sega rendhagyó módon úgy döntött, a Judgment angol szinkront is kap, amiből egy kis ízelítőt már a fenti trailer is mutat. A játék főhősét, Takayuki Yagamit Greg Chun szólaltatja meg, mellette pedig olyan színészek kaptak szerepet a stábban, mint Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian McNamara, SungWon Cho, Cristina Vee és Max Mittelman.

0 komment - szólj hozzá!