Jövő nyáron jön hozzánk a Project Judge

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sega a Yakuza-csapat legújabb játékával is megváratja a nyugati rajongókat, öröm az ürömben, hogy ezúttal (is) egész barátságosan alakul a lokalizálásra fordított idő, főleg annak tükrében, hogy angol szinkront is kapunk!

Miután a show szervezői és a Sega elég egyértelműen utaltak rá, tudtuk, hogy a japán kiadó is bejelent valamit a Kinda Funny Games Showcase-en, arra viszont nem számítottunk, hogy a Project Judge kapcsán hallunk majd új információkat.

Pedig így alakult: első körben kéretik elfelejteni a Project Judge munkacímet, a játék Judgment néven érkezik majd a nyugati piacokra, méghozzá a jövő nyár folyamán. Noha már megszoktuk, hogy a Sega a lokalizálás miatt csak késve adja ki nálunk a Yakuza-csapat játékait, tekintve, hogy Japánban december 13-án várható a premier, nem is állunk olyan rosszul.

Már csak azért sem, mert a Sega rendhagyó módon úgy döntött, a Judgment angol szinkront is kap, amiből egy kis ízelítőt már a fenti trailer is mutat. A játék főhősét, Takayuki Yagamit Greg Chun szólaltatja meg, mellette pedig olyan színészek kaptak szerepet a stábban, mint Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian McNamara, SungWon Cho, Cristina Vee és Max Mittelman.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...