Brit toplista: hatalmasat rajtolt az új Smash Bros.

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 10.
  • Toplista
Link másolása
Pénteken került boltokba a Super Smash Bros. Ultimate, és a várakozásoknak megfelelően remekül startolt: nemcsak a Switch legjobb nyitányát hozta össze, de a sorozaton belül is rekorder.

Remek rajtot vett a Super Smash Bros. Ultimate, a játék a Switch eddigi legjobb nyitányát produkálta (nem sokáig tartott tehát az új Pokémon-játékok rekordja), és a sorozaton belül is csúcstartó a cím: a Wii-s Super Smash Bros Brawlra 62,5, a Super Smash Bros for 3DS-re 233, a Super Smash Bros for Wii U-ra 302 százalékot vert rá a játék az első héten - és ebben még nincsenek benne a digitális eladások.

Aligha meglepő ezek után, hogy a játék a brit játékeladási toplista élén nyitott, a második helyen a Red Dead Redemption 2 tartja magát. A FIFA 19 a harmadik helyre csúszott vissza, és érdemes kiemelni a Mario Kart 8 Deluxe ötödik helyezését is, amit egy alapos akciózás során zsebelt be a kartjáték. További érdekesség, hogy a Just Cause 4 csak a hatodik helyen kezdett.

  1. Super Smash Bros. Ultimate
  2. Red Dead Redemption 2
  3. FIFA 19
  4. Battlefield V
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Just Cause 4
  7. Call of Duty: Black Ops 4
  8. Spyro Reignited Trilogy
  9. Pokémon: Let's Go, Pikachu!
  10. Fortnite: Deep Freeze Bundle
12.
12.
Ooorky
#11: És ennek mi köze bármihez?

Azon kívül, hogy van egy csöves listánk a világ egyik legkisebb piacáról, mi meg ezen pörgünk :D
11.
11.
Max3000
#10: A Mario Kart 8 deluxe esetére is volt számtalan példa.Csak mögé kell látni a dolgoknak.Más az,ha ismét megnő egy játék eladása és más az,ha egyhuzamban sokáig,sokan vesznek valamit.
10.
10.
Ooorky
#9: Miért is?
Mario Kart 8 Deluxe másfél éve jelent meg és ott ücsörög az 5. helyen, na az már valami.
9.
9.
Max3000
#8: Az lett volna a fura,ha nem az élen nyit.Red Dead másfél hónapja,Fifa két és fél hónapja van kint....Hogy az rdr2 a második helyen van,inkább az a nagy szám.
8.
8.
Norbiii
Ez óriási dolog! Először is 62% amit rávert a Wii-s verzióra így, másrészt beelőzte a Fifa 19-et, és a Red Dead Redemption 2-öt is.
7.
7.
Yanez
#5: Amcsi accon egészen máig 35 dodó volt egész héten, nem csak az előző tulajok számára.
5.
5.
delphijos
Plusz 50% discount a 4 és 1 tulajoknak. Hozzáteszem hogy ez meg a store akció itt nem számít mert ez csak a lemezes eladást nézi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...