Februárban jön a NieR: Automata új kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután az amerikai korhatár-besorolásért felelős hivatal lelőtte a poént, a Square Enix formálisan is bejelentette a NieR: Automata: Game of the YoRHa Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddigi kiegészítőt tartalmazza.

November végén már felreppentek olyan szóbeszédek, miszerint minden földi jóval teletömött kiadás érkezik a NieR: Automatából. A rendező, Yoko Taro most hivatalosan is megerősítette a  Game of the YoRHa Edition létezését, és ma már tudjuk, hogy februárban számíthatunk rá.

A PlatinumGames alkotása a tavalyi év egyik nagy meglepetése volt, és egy olyan posztapokaliptikus világot tár elénk, melyben három androidot irányíthattunk. Hőseink abban reménykednek, hogy egyszer visszaadják az embereknek a Föld irányítását.

Az új kiadás az alapjáték mellett a 3C3C1D119440927 kiegészítőt és a Machine Mask Accessoryt tartalmazza, ezenkívül négy szürke Podot is kapunk. A PS4-esek duplán jól járnak, hiszen ők pluszban egy dinamikus témát, 15 PSN-avatárt és skineket zsákmányolhatnak.

Megjelenés február 26-án PC-n és PS4-en. Reméljük, a fejlesztőknek végül sikerül ráncba szedniük a számítógépes portot is.

2.
2.
KRAT0S
Remélem nem teljes áron akarják kiadni,mert akkor felejtős.
A grafikával tényleg b@szhatnának valamit,de úgyse fognak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...