Glen Schofield lelépett az Activisiontől

Miután kilenc évet húzott le a cégnél a Sledghehammer Games társalapítója, Glen Schofield december végén elhagyja az Activisont. Az úriember a Twitteren árulta el, hogy "valami újba kezd". Reméljük, a játékiparban marad!

Glen Schofield majd' egy évtizedet húzott le az Activision kötelékében - ő volt a tavalyi Call of Duty: WWII-t elkövető Sledgehammer Games társalapítója is. Az érintett a Twitteren jelentette be, hogy december végén távozik a cégtől, és valami újba kezd.

A szakember nem indokolta döntését, és nem árulta el azt sem, hogy hol folytatja pályafutását. A jövő év elején egy rövid szünetet tart, majd újult erővel vág bele újra a játékfejlesztésbe valahol máshol.

Schofield és barátja, a Visceral egykori fenegyereke, Michael Condrey 2009-ben csatlakozott az Activisionhöz. A Sledgehammer Games színeiben ők feleltek a Call of Duty: Advanced Warfare-ért és a tavalyi WWII-ért. Tavaly óta egyikük sem foglalkozott már a stúdió ügyes-bajos dolgaival, inkább az anyacég szekerét egyengették. A csapat irányítása azóta Aaron Halon kezében összpontosul.

4 komment - szólj hozzá!