Amikor a Fortnite és az Infinity Blade találkozik

  • Írta: szlav
  • 2018. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Két korszak és két teljesen eltérő zsáner találkozik a Fortnite legújabb frissítésében. A battle royale-játék hetedik szezonjában érkezik az a legendás kard, amivel az Epic Games a mobilpiacon is utat tört magának.

Emlékeztek még az Infinity Blade-re? Ezzel a remekül összerakott akció-RPG-sorozattal próbált meg az Epic Games betörni a mobiljátékok piacára. És a Fortnite-ra emlékeztek még? Állítólag egyszer egy ilyen nevű játékot is csináltak. Mi persze csak poénkodunk, de a két cím találkozása egyáltalán nem vicc, inkább csak egy fejhajtás az elmúlt évek felett. Manapság szinte minden gyerkőc mobilján ott csücsül a Fortnite, de nem is volt olyan régen, hogy az órák közti szünetben nem a Victory Royale, hanem inkább az Infinity Blade megszerzése volt az elsődleges cél.

Nos, a v7.01-es frissítés a két világot összemossa, így a hatalmas sikerű battle royale-játék végre megkapja az első tisztességes közelharci fegyverét. A legendás penge nemcsak a komoly sebzése miatt lesz félelmetes, könnyen bonthatjuk majd vele a különféle építményeket is. Ha ti is meg szeretnétek találni az Infinity Blade-et, akkor ugorjatok be a frissen épült Polar Peak környékére.

A december 13-án érkező frissítés egyébként végre elhozza a régen várt Creative Mode-ot is, valamint kapunk egy ideiglenes játékmódot, ahol sörétessel és jetpackekkel szállhatunk szembe a többiekkel. Ezt "Close Encounters" néven keressétek majd a menüben!

Búcsúzik az Infinity Blade-sorozat az App Store-ból

A főhajtásnak egy szomorú apropója is van, az Epic ugyanis úgy döntött, hogy leveszi az App Store kínálatából az Infinity Blade-trilógiát. A fejlesztőcég más projektekre szeretne fókuszálni, aggodalomra azonban semmi ok, ezúttal nem (csak) a Fortnite a ludas: a srácok még a 2015-ben bejelentett Spyjinxet rángatták elő hirtelen ürügyként, amely az Infinity Blade-ért felelős Chair Entertainment és J.J. Abrams csapatának közös projektje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...