GDC 2019: Amy Hennig életműdíjat kap

  • Írta: fojesz
  • 2018. december 12.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Amy Hennig, az Uncharted-sorozat írója és kreatív direktora kapja a Game Developers Choice Awards életműdíját jövő márciusban. Így olyan nevekhez csatlakozik, mint Shigeru Miyamoto, John Carmack és Hideo Kojima.

Március 20-án tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference betéteseményét és hivatalos díjátadóját, a Game Developers Choice Awardsot, amelynek keretei között egy életműdíjat is kiosztanak majd. A szervezők bejelentése szerint a díjat ezúttal Amy Hennig fogja kapni.

Amy Hennig több mint 30 éve dolgozik a játékiparban, még az Atari 7800-zal kezdte a szakmát, eközben pedig dolgozott grafikusként, animátorként, dizájnerként, az elmúlt két évtizedben pedig leginkább íróként és direktorként hallhattunk róla. A legsikeresebb munkája az Uncharted-sorozat volt, de a Soul Reaverek felett is ő bábáskodott, legutóbb pedig a néhai Visceral Star Wars-játékán szorgoskodott.

A GDC életműdíját korábban olyan nevek kapták meg, mint Tim Schafer, Tim Sweeney, Shigeru Miyamoto, Warren Spector, John Carmack, Hironobu Sakaguchi, Hideo Kojima, Sid Meier, Ken Kutaragi, Dr. Ray Muzyka és Dr. Greg Zeschuk, valamint Peter Molyneux.

4.
4.
Hunszi
#2: várj..nem mondtam semmit :D hirtelen nem esett le, hogy a soul reaverre értetted :D azzal teljesen egyetértek
3.
3.
Hunszi
#2: Hát szerintem a 4-es éppen akkorát ütött, mint a régi részek...letehetetlen volt.
2.
2.
mamgu
Soul reaver...az első pár rész mekkora volt, aztán úgy járt mint az Alien vagy a Predator filmek, agyon csűrték csavarták.
1.
1.
Ultimate_
volt itt valami nyereményjáték, de nem láttam sorsolást, illetve győztest:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...