Kétmillió példánynál jár a Detroit: Become Human

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 13.
  • Biznisz
Link másolása
Eladási mérföldkőhöz érkezett a Detroit: Become Human, hiszen kétmillió kópiát értékesítettek eddig a Quantic Dream játékából. Ezt öt hónap alatt sikerült összehozni, így a cím a fejlesztők legjobban fogyó címévé vált.

A Quantic Dream egy tweetben kürtölte világgá, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a Detroit: Become Human, hiszen világszerte több mint kétmillió példány talált gazdára belőle. Ezzel a stúdió legjobban fogyó alkotása lett a sci-fi kalandjáték, megelőzve a Beyond: Two Soulst és a Heavy Raint is.

De vajon a Detroit: Become Human nyereséges-e kétmillió elpasszolt kópia után? A fejlesztők elhárították a feltett rajongói kérdést a Twitteren, szerintük "két vagy hárommillió ember elméjében hagytak nyomot, akik együtt sírtak és nevettek a karakterekkel, és úgy érzik, csak ez számít."

Magyarán a mostani értékesítési adatok tudatában sem jelenthető ki egyértelműen, hogy a játék biztosan profitot termelt. Mindenesetre mi imádtuk a három android megkapó történetét és a futurisztikus Detroit világát.

17.
17.
luzsi04
Helyes-helyes.
1 végigjátszás még volt, nem túl acélos véggel.
Pár helyen simán máshogy döntenék vagy próbálnék ügyesebb, gyorsabb lenni, biztos megér még 1-2 végigjátszást bár ismerve a sztori ívét, nagy meglepetés már nem lesz.
8.
8.
Norbiii
Rég nem kötött le úgy egy sztoris játék, mint a Detroit. Megérdemli, jó játék!
3.
3.
Sir-Vival
Az új generáció a frusztráció és a kudarc elkerülése érdekében inkább TeCsőn viszi végig a játékokat. Na most ebben nincs game over... Lehet valami ilyesmi a jövő? Vagy marad a Fortnite?
A profit nem tényező, amíg a Sonyt érdekli, amit csinálnak.
2.
2.
Ultimate_
#1: én is játszottam vele, de azért ezt nem tudnám kijelenteni róla, de jó játék volt az biztos.
1.
1.
Matt8888
Na ez tök szuper! Nekem nagyon bejött a game. A történet az valami isten-császár-király volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...