Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 14.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters Dev Insight címen indított fejlesztői naplósorozatot a DiRT Rally 2.0-ról. A legújabb epizódból kiderül, hogy mennyit fejlődött a verdák és a terep grafikai minősége, de szó lesz az új abroncsszimulációról is.

Már több év eltelt az első rész óta, s bizony a Codemasters srácai nem ültek a babéraikon. A DiRT Rally 2.0-ban még több figyelmet fordítottak a raligépek megalkotására, illetve a környezet is sokkal realisztikusabbnak tűnik.

Még az abroncsok kopására és fizikájára is jobban odafigyeltek, minden az adott útfelülettől és a gumi állapotától függ.

A játék rendelkezik a FIA World Rallycross Championship licencével is. A premier február 26-án esedékes PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

13.
13.
Grabowsky30+
Jobb vagy rosszabb, mint anno a Burns szerintem nehéz megmondani sok idő telt el azóta és sok minden megváltozott. Viszont az biztos, hogy messze a legjobb rallys játék(szimulátor) azóta ami visszaadja a rallyzást valamennyire! Nehéz, ez igaz, de legalább van benne kihívás!
5.
5.
Őrnagy
#2: Igazad van. De a Dirt Rally nekem túl nehéz. Remélem, a következő részben állítható lesz a nehézség. Vagy ne is írjak ilyesmit? :)
3.
3.
semike
Én a hármat tolom és a Rally-t.
A 4.egy fostaliga.
2.
2.
Ooorky
#1: Dirt 4 visszalépés volt a Rally után, annál még a 3 is jobb.
1.
1.
Őrnagy
Én a Dirt 4et nyomom mostanában, és valóban ráfér egy kis tökéletesítés. Kíváncsian várom a Dirt Rally 2-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...