Fejlesztői naplón a DiRT Rally 2.0

A Codemasters Dev Insight címen indított fejlesztői naplósorozatot a DiRT Rally 2.0-ról. A legújabb epizódból kiderül, hogy mennyit fejlődött a verdák és a terep grafikai minősége, de szó lesz az új abroncsszimulációról is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
Jobb vagy rosszabb, mint anno a Burns szerintem nehéz megmondani sok idő telt el azóta és sok minden megváltozott. Viszont az biztos, hogy messze a legjobb rallys játék(szimulátor) azóta ami visszaadja a rallyzást valamennyire! Nehéz, ez igaz, de legalább van benne kihívás!
#11
#9: Szimulátor, meg nehéz, de a valóságtól nagyon messze áll, ha megnézel egy rally közvetítést. Kicsúszik az autó fara, de fékezéssel általában meg lehet tartani az íven..meg olyan irreálisan rövid féktávokat lehet venni, amivel simán fára csavarodnál amúgy.
A Richard Burns rally volt az igazi ilyen szempontból, szerintem. Nagy kár, hogy az a csapat nem csinált új részt a témában, persze ehhez kellett a névadó sajnálatos távozása is az élők sorából.
#10
#7: Én örültem ha pályán tudtam tartani Logitech G920-szal a kocsit :D Köcsög görög hegyoldalon mindig lezakóztam legalább egyszer.
#8
#7: Aszfaltig el sem jutottam :D
#6
#3: +1
#5
#2: Igazad van. De a Dirt Rally nekem túl nehéz. Remélem, a következő részben állítható lesz a nehézség. Vagy ne is írjak ilyesmit? :)
#4
Èn a Dirt rally-t csìpem, igaz külső nèzetből irànyìtva a kocsikat nem túl jò a fizika, tùlzottan irreàlisan csùszkàlnak a jàrművek. Ellenkormànyzàs utàni gàzadàsoknàl alig lehet visszahozni az őket ùtra, sodròdnak amerre "làtnak" Belső nèzetnèl nincsen gond szerintem, igaz ez szimulàtor jàtèk valòjàban. A 60 fps sokat emel a minősègen.
#3
Én a hármat tolom és a Rally-t.
A 4.egy fostaliga.
#2
#1: Dirt 4 visszalépés volt a Rally után, annál még a 3 is jobb.
#1
Én a Dirt 4et nyomom mostanában, és valóban ráfér egy kis tökéletesítés. Kíváncsian várom a Dirt Rally 2-t.