A Battlefront II is bekerült az EA Access kínálatába

Bő egy évvel a megjelenése után a Star Wars: Battlefront II is bekerült az EA havidíjas szolgáltatásába. Így aki korábban kiábrándult, most fillérekért nézhet vissza a játékba, amely rengeteget változott az utóbbi időben.

A Star Wars: Battlefront II a megjelenése óta kapott hideget, meleget egyaránt... de leginkább csak hideget. Bizonyos szempontból szomorú ez, hiszen a loot box-botrány egyik leghatalmasabb lángját belobbantó játék egyébként teljesen tisztességesen össze volt rakva, a játékosok reakciója az üzleti modell kapcsán azonban elnyomta mindazt, amit a DICE, a Motive és a Criterion letettek az asztalra. A pay-to-win időszaknak azonban már réges-rég vége, az új fejlődési rendszer teljesen tisztességes, és néhány egészen nagyszerű ingyenes frissítés is került azóta a játékba.

Érdemes-e visszalátogatni a Battlefront II-be? Én úgy gondolom, hogy abszolút, de ezt mostantól mindenki eldöntheti a saját szakállára, hiszen a játék mostantól elérhető az EA Access kínálatában is. Az Origin Access Premier-előfizetők már eddig is irthatták a szeparatistákat, most viszont a szimplán havi 5 dollárt leperkáló Xbox-játékosok is hozzáférhetnek a teljes verzióhoz a 10 órás trial-változaton túl. Így bőven lesz lehetőségünk arra, hogy megismerkedjünk az átdolgozott rendszerekkel, valamint lecsekkolhatjuk a vadiúj Geonosis-update-et.

Ez természetesen csak az Xbox One-os játékosokra érvényes, de a játékot megtaláljátok PS4-en és PC-n is.

4 komment - szólj hozzá!