A Battlefront II is bekerült az EA Access kínálatába

  • Írta: szlav
  • 2018. december 14.
  • Akció
Link másolása
Bő egy évvel a megjelenése után a Star Wars: Battlefront II is bekerült az EA havidíjas szolgáltatásába. Így aki korábban kiábrándult, most fillérekért nézhet vissza a játékba, amely rengeteget változott az utóbbi időben.

A Star Wars: Battlefront II a megjelenése óta kapott hideget, meleget egyaránt... de leginkább csak hideget. Bizonyos szempontból szomorú ez, hiszen a loot box-botrány egyik leghatalmasabb lángját belobbantó játék egyébként teljesen tisztességesen össze volt rakva, a játékosok reakciója az üzleti modell kapcsán azonban elnyomta mindazt, amit a DICE, a Motive és a Criterion letettek az asztalra. A pay-to-win időszaknak azonban már réges-rég vége, az új fejlődési rendszer teljesen tisztességes, és néhány egészen nagyszerű ingyenes frissítés is került azóta a játékba.

Érdemes-e visszalátogatni a Battlefront II-be? Én úgy gondolom, hogy abszolút, de ezt mostantól mindenki eldöntheti a saját szakállára, hiszen a játék mostantól elérhető az EA Access kínálatában is. Az Origin Access Premier-előfizetők már eddig is irthatták a szeparatistákat, most viszont a szimplán havi 5 dollárt leperkáló Xbox-játékosok is hozzáférhetnek a teljes verzióhoz a 10 órás trial-változaton túl. Így bőven lesz lehetőségünk arra, hogy megismerkedjünk az átdolgozott rendszerekkel, valamint lecsekkolhatjuk a vadiúj Geonosis-update-et.

Ez természetesen csak az Xbox One-os játékosokra érvényes, de a játékot megtaláljátok PS4-en és PC-n is.

4.
4.
Back2U
#3: Pedig már töltöttem volna le.. bassza meg
3.
3.
mdr88
#2: No... utánna néztem... nem teljesen írnak hülyeséget, csak éppen @szlav keveri a szezont a fazonnal.... a Játék valóban bekerült az EA Accessbe... ami viszont KIZÁRÓLAG!!! Xbox One-on elérhető... Origin Access-ben PC-n maradt a 10 órás trial.
2.
2.
Krekk
#1: Hülyeséget írnak,most lett lecserélve a 10 órás limit az "örök időkre":D . Épp ez a lényeg, hogy mostantól addig tolhatod, amíg csak tart az EA Acces előfizetésed. A 10 órás limit eddig is megvolt, ez most tűnt el, a játék vásárlásának dátumánál az EA Access előfizetésem megkezdésének ideje van pár napja már.
1.
1.
mdr88
Nem vagyo Premium tag... Origin Access-re fizettem elő és nekem a játék megjelenése óta meg van ez a 10 órás trial... szóval nem igazán értem mi ebben az újdonság...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...