Kingdom Hearts III - érkezik a limitált PS4-bundle

  • Írta: szlav
  • 2018. december 14.
  • Hardver
Link másolása
Ha várjátok már a Kingdom Hearts III-at, és egy PlayStation 4 Pro is elférne a tévé mellett, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a csomagot! A játék megjelenésekor egy teljesen egyedi festésű, gyűjtői PS4 is a boltokba kerül majd.

Január végén újabb mesés kalandokban lehet részünk, ugyanis ekkor érkezik a Kingdom Hearts-széria harmadik számozott epizódja. A Sony és a Square Enix pedig egy egészen különleges csomaggal ünnepli a megjelenést, ugyanis piacra dobnak majd egy különleges festéssel ellátott PlayStation 4-csomagot is.

A bundle-ben természetesen megtaláljuk majd magát a Kingdom Hearts III-at is, ami egy 1 TB-os PlayStation 4 Pro mellé lesz csomagolva. Nem csupán maga a konzol, de a hozzá járó DualShock 4 kontroller is teljesen egyedi dekorációval érkezik majd, így a gyűjtők már csak emiatt is fenhetik rá a fogukat.

A rossz hír csupán az, hogy a limitált csomagot egyelőre exkluzív módon csakis a GameStop és az EB Games forgalmazza majd, így azokat kizárólag az Egyesült Államokban, illetve Kanadában lehet majd kapni. Persze nincs kizárva, hogy előbb-utóbb Európába is eljut majd ez a különleges kiadás, de egyelőre a legnagyobb gyűjtők is kénytelenek lesznek a tengeren túlról megrendelni azt.

Szerencsére magával a Kingdom Hearts III-mal nem lesz ilyen gond, ugyanis azt január 25-én már itthon is megtaláljuk PS4-es és Xbox One-os kiadásban is.

6.
6.
B-Shaggy
#4: Eredetileg csak egy sikeres játékot akartak csinálni, és hogy felkapják az emberek a fejüket, a Disney hősöket választották. Az első rész után kibontakozik egy sokkal parább sztori, és ahogy haladsz a részekkel, a Disney-elemek egy-két karakter kivételével már csak maguk a helyszínek.
5.
5.
Raptor X
Mindenkinek merem ajánlani, fantasztikus élményt ad. Főhősünket a különböző Disney világok, és azok szereplői között kell végigvezetni. 6 éves kortól nyugodtan lehet vele játszani. ☺️
4.
4.
Darksiders84
#3: Hűha lényegében a gyerek most kezdi a konzolos életét a Spyroval már nagyon ügyes ezt meg ketten közösen a meseszereplők miatt de sejtem hogy azért komolyabb a téma attól még hogy mesés nem csak gyerekeknek célzott.
3.
3.
TrishtanAG
#1: Hát, egy 16 éve futó sorozatról van szó, aminek rettenetesen összekuszált a története. Nem biztos, hogy értenéd a számozott harmadik résznél kezdve, ami valójában a 11. rész, ha a mobilosokat is beleszámoljuk.
2.
2.
SLi
#1: majd a húsvéti leárazáson megveszed 13-ért
1.
1.
Darksiders84
Én nem ismertem ezt a sorozatot de ezek szerint elég népszerű lehet ha még egyedi gép is jön de a játék ára miért olyan rohadt drága pedig érdekelne de 22 ezer azért már sok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...