Kingdom Hearts III - érkezik a limitált PS4-bundle

Ha várjátok már a Kingdom Hearts III-at, és egy PlayStation 4 Pro is elférne a tévé mellett, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a csomagot! A játék megjelenésekor egy teljesen egyedi festésű, gyűjtői PS4 is a boltokba kerül majd.

Január végén újabb mesés kalandokban lehet részünk, ugyanis ekkor érkezik a Kingdom Hearts-széria harmadik számozott epizódja. A Sony és a Square Enix pedig egy egészen különleges csomaggal ünnepli a megjelenést, ugyanis piacra dobnak majd egy különleges festéssel ellátott PlayStation 4-csomagot is.

A bundle-ben természetesen megtaláljuk majd magát a Kingdom Hearts III-at is, ami egy 1 TB-os PlayStation 4 Pro mellé lesz csomagolva. Nem csupán maga a konzol, de a hozzá járó DualShock 4 kontroller is teljesen egyedi dekorációval érkezik majd, így a gyűjtők már csak emiatt is fenhetik rá a fogukat.

A rossz hír csupán az, hogy a limitált csomagot egyelőre exkluzív módon csakis a GameStop és az EB Games forgalmazza majd, így azokat kizárólag az Egyesült Államokban, illetve Kanadában lehet majd kapni. Persze nincs kizárva, hogy előbb-utóbb Európába is eljut majd ez a különleges kiadás, de egyelőre a legnagyobb gyűjtők is kénytelenek lesznek a tengeren túlról megrendelni azt.

Szerencsére magával a Kingdom Hearts III-mal nem lesz ilyen gond, ugyanis azt január 25-én már itthon is megtaláljuk PS4-es és Xbox One-os kiadásban is.

6 komment - szólj hozzá!