Kingdom Hearts III - érkezik a limitált PS4-bundle

Ha várjátok már a Kingdom Hearts III-at, és egy PlayStation 4 Pro is elférne a tévé mellett, akkor feltétlenül nézzétek meg ezt a csomagot! A játék megjelenésekor egy teljesen egyedi festésű, gyűjtői PS4 is a boltokba kerül majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
#4: Eredetileg csak egy sikeres játékot akartak csinálni, és hogy felkapják az emberek a fejüket, a Disney hősöket választották. Az első rész után kibontakozik egy sokkal parább sztori, és ahogy haladsz a részekkel, a Disney-elemek egy-két karakter kivételével már csak maguk a helyszínek.
#5
Mindenkinek merem ajánlani, fantasztikus élményt ad. Főhősünket a különböző Disney világok, és azok szereplői között kell végigvezetni. 6 éves kortól nyugodtan lehet vele játszani. ☺️
#4
#3: Hűha lényegében a gyerek most kezdi a konzolos életét a Spyroval már nagyon ügyes ezt meg ketten közösen a meseszereplők miatt de sejtem hogy azért komolyabb a téma attól még hogy mesés nem csak gyerekeknek célzott.
#3
#1: Hát, egy 16 éve futó sorozatról van szó, aminek rettenetesen összekuszált a története. Nem biztos, hogy értenéd a számozott harmadik résznél kezdve, ami valójában a 11. rész, ha a mobilosokat is beleszámoljuk.
#2
SLi
#1: majd a húsvéti leárazáson megveszed 13-ért
#1
Én nem ismertem ezt a sorozatot de ezek szerint elég népszerű lehet ha még egyedi gép is jön de a játék ára miért olyan rohadt drága pedig érdekelne de 22 ezer azért már sok.