Ennyit változott a pálya a Far Cry: New Dawnban

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 17.
  • Videó
Link másolása
Egy Cycu1 nevű youtuber megosztott egy összehasonlító videót, amelyből kiderül, hogyan változott meg Hope megye a Far Cry 5 eseményei után. Úgy látszik, a természet kezdi visszahódítani azt, ami mindig is az övé volt.

Bár ugyanazon a helyszínen játszódik a Far Cry 5 és a Far Cry: New Dawn, szinte már rá sem lehet ismerni Hope megyére. Vannak persze hasonlóságok, de a természet a legtöbb helyen visszahódította azt, ami az övé. Sűrű növényzet fed több ismert épületet, de ami a legnyilvánvalóbb, hogy az atomcsapás nem tette sivatagossá Montanát. Sőt, a Far Cry 5-nél sokkal színesebb végeredményt kapunk.

Az elmúlt napokban a nagyobb gamer oldalak számos gameplay videót tettek közzé a Far Cry: New Dawnról. Ezekből is szemezgetünk most:

A játék február 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

21.
21.
Ooorky
#14: Ignoráld, hadd pörögjön a kis autista.
16.
16.
latis666
Nekem kifejezetten tetszik és szerintem teljesen jó játék lesz. Sajnos az 5 volt az első amit eddig kihagytam mart a zombi szörnyek vagy mik elvették a kedvem. Remélem nem jöttek át ide is. (bár persze miért ne jönnének)
15.
15.
Max3000
#14: https://tinyurl.hu/2Mo4/
14.
14.
gomba56
#13: Én poénnak írtam a lila virágokat, de te rögtön kiforgattad és nyomtad nekem, hogy hogyan is kellene látnom egy posztapok világot. Köszönöm szépen sokkal tájékozottabb lettem ettől.
Igen képben vagyok a játékkal. S most már tudom, ha 17 év telik el a robbanás után akkor lila virágok fognak nőni mindenhol....
13.
13.
Max3000
#12: Nem,egyáltalán nem tartom magam okosabbnak az átlagnál,de sokszor úgy tűnik ehhez az oldalhoz képest egyetemi docens vagyok.

Ha képben lennél a játékkal is,akkor tudnád,hogy 17 év telt el a robbanás óta.
12.
12.
gomba56
#10: Jaja azért lila minden ugye? Nem csak a virágokra gondolok. A falfestések a különböző díszítő elemek, mind-mind lila.
De te ilyen túlokos gyerek lehetsz aki élvezi ha ma másikba beleköt.
11.
11.
gorbesz
nice. copy paste+1-2 uj layer es rasterize. finish :DDDD mar futok is erte botba
10.
10.
Max3000
#8: Ha nem a videojáték és film torz világából indulnál ki,akkor tudnád,hogy például Hirosima után pár hónappal már zöld volt a fű és emberek próbálták ráncba szedni a helyet.Közel sem olyan mértékű sugárzás volt,mint Csernobilban.A pláne,hogy ott sem volt kizárt a "lila virág" hiszen a növényeknek kiváló a védőmechanizmusa.(elvileg az ősidőkben a természetes sugárzás jóval magasabb volt a mainál)

Tehát az általad képzelt nukleáris katasztrófa utáni szürke és kopár környék zombikkal,téves.
9.
9.
Dízel
Ez egy dlc és egy dlc áráért siman, 4-5 eurot ér az egész maximum. Mondjuk engem hidegen hagy, aki far cry fan azoknak mondjuk jó lesz ökörködni.
8.
8.
gomba56
Úgy látom a lila virág bírja a posztapokaliptikus környezetet :D.
7.
7.
logic5
Mi ez a sz@r??? :D Ez komoly?
4.
4.
Morgan88
Én egyre inkább úgy érzem, hogy ezt egy DLCnek szánták és most teljes játéknak akarják eladni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...