Saját képregényt kap a PS4-es Marvel's Spider-Man

  • Írta: szlav
  • 2018. december 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Insomniac az idei év egyik legfantasztikusabb PS4-exkluzívját és talán minden idők egyik legjobb szuperhősjátékát tette le az asztalra a Marvel's Spider-Mannel. A játék olyan jól sikerült, hogy most saját képregény-sorozatot is kap a Marveltől.

Jövő márciusban saját, hat füzetből álló képregény-sorozatot kap a Marvel's Spider-Man. Az Insomniac Pókember-játéka hamar belopta magát a rajongók szívébe (köztük a miénkbe is), így a Marvel úgy döntött, hogy érdemes a játékban feltűnő Peter Parker történetét úgy megjeleníteni, ahogy az eredetileg ki lett találva. 

A sorozat a Marvel's Spider-Man: City at War címmel kerül majd a polcokra, s elsősorban a játék fő történetszálára fókuszál majd, de feltűnnek majd kimaradt jelenetek és a DLC-sztorik során látott pillanatok is. A történet írója egyébként a Spider-Woman szériája kapcsán ismert Dennis Hopeless lesz, a belső paneleket pedig Michele Bandini rajzolja majd. A borítókért ezúttal is több képregényművész felel, köztük a Spider-Geddon nulladik számáról ismert Clayton Crain, de közreműködik majd David Nakayama, Tim Tsang, Gerardo Sandoval és Adi Granov is. Az első szám borítója így fest:

Úgy tűnik, hogy a Marvel hosszabb távra tervez ezzel a szériával, ugyanis a "Marvel Gameverse" első üdvöskéjeként emlegetik a Pókember-játék feldolgozását. Vajon milyen videojátékok kaphatnak majd hasonló kezelést a Marvel nyomdáiban? A mi első tippünk a Square Enix régóta várt Avengers Projectjére esne.

19.
19.
Juha
18.
18.
kamgecam
#16: Várjál még, lesz válasz rá az Angyaloktól! Jövőre tuti!
16.
16.
Yanez
#15: Most már hiába fogunk össze, Thanos már megtette, amit megtett. :(
15.
15.
kamgecam
Milyen könnyű manipulálni az embereket. Egymásnak ugrasztani a népet, olcsó ideológiákkal, addig sem az igazi problémákkal foglalkoznánk. Manipulálnak, széthúznak minket hogy erőtlenek legyünk. Szükségünk van egymásra ha az igazi ellenséggel szembe akarunk szállni. Szükségünk van egymásra, férfinek a nőre, nőnek a férfira, a nemzeteknek egymásra, fiúnak az anyjára, apának a fiára. Különben végünk és még csak azt sem fogjuk tudni hogy ki volt az igazi ellenség, hogy a gyűlöletünkel a bosszúnkal kit vagy kiket kellett volna elpusztítanunk önmagunk helyett. Egy biztos, nem egymást hanem azt akik egymásnak ugrasztják a népeket, akik könnyűszerrel mint birkákat manipulálnak minket. Csak összetartással tudunk győzni. Igaz Szeretettel, áldozattal, tettel. És igen, én szeretem a nőket, legfőképp a csodálatos feleségemet. : ) Békés Karácsonyt Nektek!
11.
11.
B-Shaggy
#4: Nem, dehogy csak téged, úgy látszik az összes moderátort is.
10.
10.
Blueberry
#8: Akkor kérlek világosíts fel,ki az a Miles Morales? Szerintem a pc-ség egyik legnagyobb megnyilvánulása!!! “A világ egyik legismertebb karaktere,akkor csináljunk fekát belőle,de nemis fekát,de fél mexikói-fél fekát,sőt legyen buher is de abból se az átlag,legyen biszexual” nesze neked eredeti pókember
9.
9.
Max3000
#8: Azért ez már árnyaltabb egy kicsit.Először is nem évtizedek óta van Miles Morales nem titkoltan nagy öntetű politikai háttere is van a szerepeltetésének.Nem vagyok rasszista,de megtudom érteni a háborgókat is,főleg az elmúlt kb 10 év világ színjátékai alapján,amikor is filmekben,játékokban,reklámokban stb feltétlen be kell bizonyítani,hogy a színes bőrűeknek is van helyük a világban.(nem mintha nem lenne.)
8.
8.
Macifasz
#5: +1. Múltkor valaki a Pókember: Irány a Pókverzum kapcsán írt hasonlókat. Fogalma nem volt ki az a Miles Morales, és próbálta úgy előadni, mintha a mostani PC-s áradat tehetne arról, hogy ez a karakter létezik. :-D
7.
7.
Max3000
#5: Kétlem,hogy az ilyen kommenteknek feltétlen köze kell hogy legyen a képregények ismeretéhez.Hiszen már te is rávilágítottál mi a fő probléma.
6.
6.
Yanez
#5: Pont ez a gondolat futott végig az agyamon, ahogy a kommenteket olvasgattam. :)
5.
5.
SLi
mindig szórakoztató amikor a képregényekről semmit nem tudó és képregényt egyébként sem olvasó rasszsita normie-k akarják megvédeni a pókembert és rinyálnak mert fogalmuk sincs ki az a miles morales
1.
1.
Batman
Elég hentai ez a kép, undorítóbban nem tudták volna megrajzolni Pókembert?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...