Eladási rekordot döntött Amerikában a Switch

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 18.
  • Biznisz
Link másolása
Az NDP Group legutóbbi beszámolója szerint a Nintendo Switch időarányosan a jelenlegi generáció legjobban fogyó konzolja lett Észak-Amerikában, köszönhetően annak, hogy tavaly márciustól novemberig több mint 8,7 milliót adtak el belőle.

A Wii U sikertelensége után ismét nagyot húzott a Nintendo, amikor nem követte a másik két konzolgyártó irányvonalát, és helyette a Switch formájában egy hibridkonzolt dobott a piacra. A döntés annyira kifizetődött, hogy a tavaly márciustól novemberig tartó időszakban több mint 8,3 millió darabot adtak el a Switchből a tengerentúlon, amivel időarányosa a legjobban fogyó konzol lett a tengerentúlon, legalábbis ebben a generációban.

A Switchre készült exkluzívok is jól fogynak, így a The Legend of Zelda: Breath of the Wild már 4 millió leszállított egységnél tart, a Mario Kart 8 Deluxe-ot pedig több mint 5 millióan vásárolták eddig meg. A Super Mario Odyssey 4,7 milliónál, a Super Mario Party 1,4 millió darabnál jár, míg a nemrég megjelent Super Smash Bros. Ultimate a premier óta eltelt tizenegy nap alatt több mint 3 millió példányban talált gazdára.

2.
2.
FekaFOB
#1: Nekem például kellett és a kedvenc konzolom ebböl a generációból. Épp ezért nagyon örülök a sikerének és remélem remek játékok jönnek a jövöben is rá. Kíváncsian várom, hogy lássam mit tud majd a DOOM Eternal-al és az MK11-el kezdeni.
1.
1.
Szép eredmény. Nekem nem kéne ez a cucc, de úgy látszik, másnak nagyon kell.

Gondolom ugyan így van az is, amikor mi megmondjuk, hogy egy mikrotranzakciós dolog nem jó, közben meg bankot robbantanak vele. Valakinek úgy látszik, kellenek ezek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...