Szállingóznak az Ace Combat 7-es repülők

  • Írta: sirdani
  • 2018. december 19.
  • Videó
Link másolása
Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb rövid előzetesek az Ace Combat 7: Skies Unknown repülőgépes arzenáljáról. A megjelenésre ugyan még várni kell, de legalább a változatosságra garantáltan nem lesz panasz.

Tovább folytatódik a december elején megkezdett vadászgépmustra az Ace Combat 7-ben. A lassan már napi rendszerességgel érkező videók mindegyike arról hivatott biztosítani a játékosokat, hogy amikor a küldetésekhez repülőgépet választunk, az nem sak a külsőségekről fog szólni; mindegyik repülőgép teljesen eltérő vezetési stílust igényel, más és más körülményekhez ideális fegyverzettel.

Ráadásul múlt héten leleplezte a kiadásért felelős Bandai Namco, hogy egészen pontosan milyen tervei is vannak a játék multiplayer részével, és az eddigiek alapján igazán ígéretes képet festettek az arcade elemekkel tarkított szimulátorról; a 4v4-es Team Deathmatch mód mellett Battle Royale játékmódra is számíthatunk.

Az F/A-18F, a MIG-31B, az A-10C és a MIG-29A gépekről készült trailerek után pedig nincs is más dolgunk, mint várni a megjelenést, ami Xbox One-on és PlayStation 4-en január 18-án esedékes, míg PC-n egy picit később, február 2-án lesz a rajt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...