Jövő márciusban jön a The Last of Us: Part II?

  • Írta: Shifty
  • 2018. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Továbbra sem tudni, mikor jelenik meg a The Last of Us második felvonása, de talán egy friss szivárgásnak köszönhetően közelebb kerülünk a megoldáshoz. Az olasz Amazon oldalán ugyanis felbukkant egy tavaszi dátum.

Jövőre sem maradunk szuper PlayStation 4-exkluzívok nélkül, ha minden jól megy, talán a The Last of Us: Part II is 2019-ben jelenik meg. Hogy mikor, az egyelőre rejtély, de az olasz Amazonnak köszönhetően talán már közelebb kerültünk a megoldáshoz. Az áruházlánc olasz részlege szerint ugyanis 2019. március 29-én érkezik a folytatás.

Ahhoz képest, hogy elég közeli a dátum, hivatalos bejelentés még nem érkezett, ugyanakkor simán lehet, hogy nem placeholder dátumról van szó, mert a God of War esetében is egy-két hónap telt el a megjelenési dátum bejelentése és a premier között.

A The Last of Us: Part II kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg.

87.
87.
Max3000
#86: Érveket felhozni egy gombának arról,hogy az ember miért szereti a rántott húst.....

Egyébként az a pláne benned,hogy tisztában sem vagy magaddal és úgy ánblock semmivel az emberrel kapcsolatban.Ismerek iylen kurva demagóg barlanglakókat,nem hiába néz ferdén rájuk a társadalom.
84.
84.
Max3000
#81: Jézus,szent anyja......Komolyan írom neked nem a játékkal van bajod,hanem teljesen mással.Barátnő is kellene már nyílván,de ez a stílus....
83.
83.
#80: Nem tudom ki az a lapsi, de szerintem nem is nagyon szeretném megtudni. Amit meg mondasz beleillik az előző leírásomba. Persze 10 perccel ezelőtt egymás után háromszor szóltál a Star Citizen cikkhez, amiben volt lapos föld, fidesz, személyeskedés, meg minden. Na toljad gyorsan ide, hogy jó az RDR2, még maradok válaszolni neked is.
82.
82.
#79: A mutatós órát ismered? Már bocs a kérdésért, csak érdekelne.
80.
80.
logic5
#77: Nem vagy te lapsi véletlenül? A kommentjeidből simán ez jön át :D Szépen megfogalmazott f@shalmaz kb... Gondolom hátradőlve szürcsögöd a kakaódat. Édes istenem mi van itt megint.
79.
79.
Max3000
#77: Komolyan,ezt az összefüggéstelen hülyeséget egy pszichologusnak kellene olvasni.
77.
77.
#74: Ez elég buta egy hozzászólás volt, már nem azért. Írod itt, hogy csak pár agyfasz pisti van, aki szerint sok a lovaglás, de bárki bármit ír, ami nem a te véleményed az tuti hülye, szánalmas és meg se szólaljon. ? Hozakodsz itt elő ilyennel, hogy hülyének nézem a játékosokat... Folytatnák még ezt egy órát már az lenne, hogy ártatlan kismacskákat teszek a mikróba... Ne haragudj, de én ezeket mindig mosolyogva képzelem el.

Most tuti ott ülsz, mert kiléptél a RDR2-ből. Mert kurvára nem volt kedved 40 perc lovaglás és horgászás után, hogy tudjon zabálni az ember visszatölteni az állást. Mert ezek után, amire találtál volna valami nem random és értékelhető tartalmat abban a hatalmas nagy semmiben, jött valami csapat és szénné lőtték a fejedet. Mert az ez előtti 22. államban, amit az első részből spóroltak át korábban nyakonvertél valakit és bounty volt a fejeden. De ők tudták és most rekt. És most kiléptél, de erre egy agyfasz pisti azt írta, hogy sok a lovaglás. Megőrülsz, nagyon jó a játék. Toljad. Ne foglalkozz semmivel. :)
76.
76.
#71: Nem vettem abszolút sértésnek, nincs benne semmi. Ki lehet ragadni egy mondatot és vesszőparipának használni, az nem változtat semmin, nincs mit beszélni róla. Azt fogadjátok csak el, hogy a játék egy tökély. És teljesen mindegy, hogy ki mit mond, nem győzzük meg egymást.
75.
75.
Max3000
#73: Köszönjük Emese,eddig sem csapta ki az értelem a biztosítékot,de ez a reakció már elég nevetségesbe ment át,vagy inkább szánalomba.(döntse el mindenki maga)
74.
74.
Max3000
#70: Én szeretek figyelni arra amit más mond.Megvitatni dolgokat,de azt ne várd már el,hogy csak úgy írod a sületlenségeket a játékosokat hülyének nézve és nem fog neked reagálni senki.Én is most,még próbáltam rájönni mi ez a betegség nálad,de csak annyi volt lényegében a válaszod,hogy hagyjon téged mindenki békén,mert te nyugodtan szeretnéd folytatni ezt tovább.
73.
73.
#69: Az, hogy valaki bármilyen kritikát megfogalmaz egy, vagy több adott aspektusban, még nem jelenti azt, hogy.....
vagyis
Szóval ez nem hit gyülekezet, hanem ....
illetve
Az, hogy valakinek, valamiért valami...

Mindegy, látom, hogy nem érted az életet. Neked biztatás kell.
Szóval
10/10 a játék, nagyon bitang jó, a zene is jó benne, zseni az egész. Toljad. Jó az neked. Ne foglalkozz senkivel.
72.
72.
Macifasz
#71: És ezt most abszolúte no offense keretein belül írtam, mert személyesen nekem nem ártottál semmit se. :-)
71.
71.
Macifasz
#66: Senkit nem akarsz meggyőzni, meg többször hangsúlyozod, hogy csak szerinted gyenge meg unalmas, de azért kijelented, hogy nem látja a fától az erdőt az, akinek tetszik és élvezi. :-D Lehet közelebb vagy a 40-hez mint a 30-hoz és már 20 éves tapasztalatod van a játékok terén, de a magyarázkodást (vagy nevezd aminek akarod azt, amit művelsz) botrányosan gyengén csinálod.
70.
70.
#68: Semmi hittérítés, semmi hülyének nézés. Leírtam a teszt alatt meg most itt. Fennakadni is felesleges rajta, ha tetszik neked. Ha valaki ír nekem ezzel kapcsolatban értelmeset, annak válaszolni is szoktam, ha valaki csak vitázni akar, akkor valamikor húzom, de végső soron szerintem sem érdemes ezen túl sokat kattogni. Neked is azt tudom mondani, mint másnak, hogy ha tetszik és leköt és minden téren bejön, akkor ne figyelj arra, amit más mond, hanem csak játsszál vele. Az úgy lesz jó neked. Főleg, ha az asszony figyeli, hogy mit írsz. :) Most az, hogy én rámondom az RDR2-re, hogy X, még nem kell neked is kötelezően úgy látnod, ha egyszer neked Y. Meg fordítva is igaz.
69.
69.
Max3000
#67: Ha már ennyire van válaszod mindenre,akkor azt elárulnád,hogy mégis miért szűrhető le az a netről,hogy a nagy többség igenis jól szórakozik a játékkal,csak pár "sokat kell lovagolni" agyfasz Pisti van?
68.
68.
Max3000
#66: Igazából burkoltan már megint majdnem hülyének próbálod beállítani azokat akiknek tetszik.(nem látja a fától az erdőt például)

Ezeknek a video játékoknak az élvezhetősége nem egy csillagászati tényen alapulnak,akik élvezik nem azért élvezik,mert "nem látják a fától az erdőt",nem gondolkodni kell az érzelmeken,csak ösztönösen vagy élvezni valamit vagy nem.Megértem én azt is,hogy neked nem tetszik az rdr2,csak még mindig azt nem értem,hogy mirefel ez a kibekúrt nagy hittérítés mióta megjelent a játék.Nekem mikor nem tetszik valami,egyszer leírom pár sorban érthetően,azt kész.Orvoshoz is küldene az asszony,ha én it 567 kommenten keresztül leírnám ugyanazt.
66.
66.
#62: Senkit nem akarok meggyőzni. Aki azt akarja, hogy tetsszen neki, vagy bizonygatni magának, hogy ez pedig csoda, mert csodának kell lennie, vagy arany érmet akar rá ragasztani és nem látni a fától az erdőt, az megteheti. Számomra ez akkor is az év egyik legnagyobb lufija és egyáltalán nem jó játék, de még véletlenül sem. Az idei nagy hype címekből is kvázi mindegyik jobb nála, legyen az pókember, dad of war, tomb raider, vagy akármi. Nekem ez akkor is unalmas, homályos, fakó üres és ... Különben is, ti akarjátok ezt mindig, lasztofasz cikk alatt is ez megy, mert erre van igény. Egyébként, ha már a tárgynál vagyunk a TloU2-re is kíváncsi leszek, mert bár kicsi az esélye, hogy rossz legyen a játék, itt biztos 12 pont lesz a 10-ből. Én egyelőre azt várom ennél, hogy sikerüljön megugrania, vagy legalább elérnie az első szintjét. Nem úgy mint "annak" a másik játéknak, ami hozta az első hibáit és még tett is hozzá.
63.
63.
TheDude
#62: Értem én.
Levették a dátumot, akkor erről ennyit...persze várható volt.
62.
62.
Max3000
#61: Csakhogy itt nem is vita volt és nem is arról szólt a fáma,hogy ki mit szeret.Tisztelt Neotechtr már kurva unalmas,hogy 1 millió 600 ezerszer leírja,milyen szar az rdr.2.Csak azt nem értem,kit akar meggyőzni.

Az meg,hogy egy open world játéknak a fejlesztése olcsóbb mint egy "csőjátéké",így ebben a formában semmi értelme.Kb mintha egyetemes Pistike azt írta volna,hogy egy Kisbusz olcsóbb mint egy sedan.
50.
50.
kamgecam
#44: Nincs nagyobb igény rá. Sőt! Csak ow játékokat eyszerűbb, olcsóbb elkészíteni. Teleszorni jellegtelen npc-kel, felesleges küldikkel, grindel hogy A-ből B-be, B-ből A-ba rohangászhason a hülyegyerek hadd homokozzon magában. Tisz a kivételnek, csak az kevés ow játékoknál.
49.
49.
kamgecam
#48: +1 Nálam is előny ha nem ow. Jobban szeretem a dramaturgiailag felépített sztoriorientált játékokat mert egyrészt több értéket, mondanivalót hordoznak és a karakterekkel is jobban azonosulsz. Persze nem kell hogy tök cső legyen, lehetnek nyitottabb részek de ahol a sztori megkívánja ott legyen feszes a tempó, felépített egészen a katarzisig. A The Last of Us tökéletes volt ilyen szempontból vagy az Uc2. Az Uc4nél néhol feleslegesnek éreztem a nagyobb területeket. Szerintem az ow játékok a fiatalabb nemzedéknek jön be, az érettebb 30-40-esek már többet várnak szerintem egy játéktol. Nálam single játékoknál ezek a nyerők, főleg ha jó a játékmenete is, különben meg multizok. Ow-be eddig a W3 az is a sztori miatt, Bloodborne de az a zseniálissan felépített szintek miatt. Az ilyen egysíkú, homogén ow játékok szörnyen unalmassak.
48.
48.
TheDude
#44: Azért ne feledjük, hogy a Lost Legacy-ban 1 pálya volt nyitott. Rendesen meg is törte a sztorit, bármennyire jól sikerült és működött.
Hatalmas öngól lenne egy Unchartedet vagy Last of Us-t teljesen open world-dé tenni, csak a trendek miatt. Baromira nem állna jól nekik, szerintem.
45.
45.
feher576
Hali

Remélem , hogy megjelenik minél előbb, hatalmas , legjobb horror game
:)
33.
33.
JohnSpartan
Év játéka akár mikor is jelenik meg!
Várom türelemmel!

Amugy meg kit érdekel hogy belevisznek egy kis leszbi vonalat? Aki meg emiatt nem veszi meg az 1 ballfasz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...