Jövő márciusban jön a The Last of Us: Part II?

Továbbra sem tudni, mikor jelenik meg a The Last of Us második felvonása, de talán egy friss szivárgásnak köszönhetően közelebb kerülünk a megoldáshoz. Az olasz Amazon oldalán ugyanis felbukkant egy tavaszi dátum.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#89
!?! 3
#88
#86: De egyszer megpróbáltam még valamelyik RDR 2 cikk alatt de akkor is az jött le hogy mindenki hülye aki szerint az RDR2 egy kiváló játék és csak te vagy kopter aki átlát a szitán. Akkor sem tudtál felhozni kvázi semmi érdemlegeset arról miért közepes játék,máig nem is megy mert nem az. Csak a szimpla oktalan baromságokat. Újra nem megyek bele a játékodba,totál felesleges olyan embert győzködni valamiről akinek fingja sincs az egészről nem is tapasztalta csak totálisan divatból és elvakultságból fikáz valamit,szembe vonulva a tömeggel. Teljesen egyéni belátásod meg kvázi neked van amikor egy játékosok és szakmaiak által is elismerten 9-10 pontos játékra erőlteted hogy az közepes...
#87
#86: Érveket felhozni egy gombának arról,hogy az ember miért szereti a rántott húst.....

Egyébként az a pláne benned,hogy tisztában sem vagy magaddal és úgy ánblock semmivel az emberrel kapcsolatban.Ismerek iylen kurva demagóg barlanglakókat,nem hiába néz ferdén rájuk a társadalom.
#86
#85: Csakhogy te még egyszer sem írtál komolyabb mondatot, csak személyeskedést, mint itt a fura kolléga is. Meg sem tudjátok mondani miről beszéltek, csak vagdalkoztok személyek ellen. Hogy ilyen játékra van igényetek és ezt jónak tartjátok az teljesen egyéni belátás, nincs is vele gond. Játszani kell akkor vele. Meg hát azt is tudom kívánni, főleg így karácsony alkalmából, hogy érezzétek jól magatokat vele. Ennyi a sztori. Tegnap ennek a témának vége volt, akkor sem tudtál te sem meg más sem két értelmes, civilizált és alátámasztott érvet felhozni, ez be is mutatta a játékot és titeket is.

Nem kell ezt túltolni. Játsszatok, vagy csomagoljatok ajándékot. Vagy valami, tudod.
#85
#81: Mi meg az ilyen divatfikázó lényektől mint te akiknek ha valami nem tetszik tényként beállítják hogy az messze nem annyira jó mint azt mások mondják és mindenki más fanboy meg agyhalott. Szánalmas kategóriás fórumozó tipus... Nem fogok ellenel érvekbe menni számtalanszor megtörtént. Kár beléd minden egyes leírt komolyabb mondat a témakörben.
#84
#81: Jézus,szent anyja......Komolyan írom neked nem a játékkal van bajod,hanem teljesen mással.Barátnő is kellene már nyílván,de ez a stílus....
#83
#80: Nem tudom ki az a lapsi, de szerintem nem is nagyon szeretném megtudni. Amit meg mondasz beleillik az előző leírásomba. Persze 10 perccel ezelőtt egymás után háromszor szóltál a Star Citizen cikkhez, amiben volt lapos föld, fidesz, személyeskedés, meg minden. Na toljad gyorsan ide, hogy jó az RDR2, még maradok válaszolni neked is.
#82
#79: A mutatós órát ismered? Már bocs a kérdésért, csak érdekelne.
#81
#78: Dehogy is. Most is négy különböző fasza játék közül kéne választanom, hogy melyiket tiporjam először. De azért ti is észrevehetnétek néha, hogy valós érveket egyikőtök sem sorakoztat fel azok ellen (sem), amit én mondtam, csak vagy a "de jók a tesztek meg sokan nyomják", vagy személyeskedés, hogy az adott kritikus éppen mi. (szánalmas, hülye, agyfasz, vagy éppen most kiégett). Így totál komolyan vehetetlenek vagytok ezzel a véleményetekkel. Nektek kell egy 10/10-es írás negatívumok nélkül és hogy paskolgathassátok egymás vállát. De az élet az nem ilyen. És ezt a legkisebb rossz szándék nélkül mondom bárkinek. Ráadásul látszólag sok ember legnagyobb baja játékokon vitázni. Szóval ez jó dolog, amíg vannak érvek és ezek ütköztetése. De itt ez nincs. Elmondhat az ember bárkit bárminek, ahogy itt sokan csinálják, de látod itt lent, még ez sem kell, mert vannak, akik enélkül is lehülyézik azonnal saját magukat, két komment után meg téged hibáztatnak, hogy lehülyézted őket. Lázad az egyik tag, hogy valaki szerint sok a lovaglás, de semmit nem ír, hogy miért nem az. Erre jössz most te, hogy amit én leírtam az ordas bullshit, de te sem mondasz semmit, hogy miért nem az - mivel nem tudtok, mert ócska a játék.

Beszélhetünk róla. Érted. Csak ne tetesse akkor itt senki, hogy a játékról akar beszélgetni, mert ezen az oldalon soha nem a játékokról beszélnek a magadfajta megbecsült tagok, hanem egymásról. És a bannolások sem a személyeskedések miatt vannak, hanem a platformok miatt.

Amúgy meg nem a játékoktól égek ki, hanem ezektől az agyhalott fanboy szarságoktól.
#80
#77: Nem vagy te lapsi véletlenül? A kommentjeidből simán ez jön át :D Szépen megfogalmazott f@shalmaz kb... Gondolom hátradőlve szürcsögöd a kakaódat. Édes istenem mi van itt megint.
#79
#77: Komolyan,ezt az összefüggéstelen hülyeséget egy pszichologusnak kellene olvasni.
#78
#65: Attól hogy 500szor kifejted hogy szerinted közepes játék még nem lesz az, és nem lesz igaz az állításod viszont ha közel 40-hez ilyen szinten vagy,akor bizony ki vagy égve, gondolok itt a divatfikázásaidra, a trollkodásaidra és az oktalan fröcsögésedre "én megmondtam" szinten miközben bármi amit eddig leírtál a RDR2-ről egy ordas bullshit.:) De egészségedre.
#77
#74: Ez elég buta egy hozzászólás volt, már nem azért. Írod itt, hogy csak pár agyfasz pisti van, aki szerint sok a lovaglás, de bárki bármit ír, ami nem a te véleményed az tuti hülye, szánalmas és meg se szólaljon. ? Hozakodsz itt elő ilyennel, hogy hülyének nézem a játékosokat... Folytatnák még ezt egy órát már az lenne, hogy ártatlan kismacskákat teszek a mikróba... Ne haragudj, de én ezeket mindig mosolyogva képzelem el.

Most tuti ott ülsz, mert kiléptél a RDR2-ből. Mert kurvára nem volt kedved 40 perc lovaglás és horgászás után, hogy tudjon zabálni az ember visszatölteni az állást. Mert ezek után, amire találtál volna valami nem random és értékelhető tartalmat abban a hatalmas nagy semmiben, jött valami csapat és szénné lőtték a fejedet. Mert az ez előtti 22. államban, amit az első részből spóroltak át korábban nyakonvertél valakit és bounty volt a fejeden. De ők tudták és most rekt. És most kiléptél, de erre egy agyfasz pisti azt írta, hogy sok a lovaglás. Megőrülsz, nagyon jó a játék. Toljad. Ne foglalkozz semmivel. :)
#76
#71: Nem vettem abszolút sértésnek, nincs benne semmi. Ki lehet ragadni egy mondatot és vesszőparipának használni, az nem változtat semmin, nincs mit beszélni róla. Azt fogadjátok csak el, hogy a játék egy tökély. És teljesen mindegy, hogy ki mit mond, nem győzzük meg egymást.
#75
#73: Köszönjük Emese,eddig sem csapta ki az értelem a biztosítékot,de ez a reakció már elég nevetségesbe ment át,vagy inkább szánalomba.(döntse el mindenki maga)
#74
#70: Én szeretek figyelni arra amit más mond.Megvitatni dolgokat,de azt ne várd már el,hogy csak úgy írod a sületlenségeket a játékosokat hülyének nézve és nem fog neked reagálni senki.Én is most,még próbáltam rájönni mi ez a betegség nálad,de csak annyi volt lényegében a válaszod,hogy hagyjon téged mindenki békén,mert te nyugodtan szeretnéd folytatni ezt tovább.
#73
#69: Az, hogy valaki bármilyen kritikát megfogalmaz egy, vagy több adott aspektusban, még nem jelenti azt, hogy.....
vagyis
Szóval ez nem hit gyülekezet, hanem ....
illetve
Az, hogy valakinek, valamiért valami...

Mindegy, látom, hogy nem érted az életet. Neked biztatás kell.
Szóval
10/10 a játék, nagyon bitang jó, a zene is jó benne, zseni az egész. Toljad. Jó az neked. Ne foglalkozz senkivel.
#72
#71: És ezt most abszolúte no offense keretein belül írtam, mert személyesen nekem nem ártottál semmit se. :-)
#71
#66: Senkit nem akarsz meggyőzni, meg többször hangsúlyozod, hogy csak szerinted gyenge meg unalmas, de azért kijelented, hogy nem látja a fától az erdőt az, akinek tetszik és élvezi. :-D Lehet közelebb vagy a 40-hez mint a 30-hoz és már 20 éves tapasztalatod van a játékok terén, de a magyarázkodást (vagy nevezd aminek akarod azt, amit művelsz) botrányosan gyengén csinálod.
#70
#68: Semmi hittérítés, semmi hülyének nézés. Leírtam a teszt alatt meg most itt. Fennakadni is felesleges rajta, ha tetszik neked. Ha valaki ír nekem ezzel kapcsolatban értelmeset, annak válaszolni is szoktam, ha valaki csak vitázni akar, akkor valamikor húzom, de végső soron szerintem sem érdemes ezen túl sokat kattogni. Neked is azt tudom mondani, mint másnak, hogy ha tetszik és leköt és minden téren bejön, akkor ne figyelj arra, amit más mond, hanem csak játsszál vele. Az úgy lesz jó neked. Főleg, ha az asszony figyeli, hogy mit írsz. :) Most az, hogy én rámondom az RDR2-re, hogy X, még nem kell neked is kötelezően úgy látnod, ha egyszer neked Y. Meg fordítva is igaz.