Succubus - jön az Agony akciódús spin-offja

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Túl gyengének érezted magad az Agonyban? Szívesen végiggyilkolnád magadat a poklon? Akkor a Succubus a te játékod lesz, amelyben egy csini démonhölgyet irányítva állhatsz bosszút az egykori uralkodók haláláért.

A Madmind Studio csak nem tudja elengedni az Agony világát, hiszen bejelentette a pokolban játszódó horrorjáték mellékágát Succubus címmel. Az anyag voltaképpen az előd ellentéte, azaz sokkal inkább a közelharcon és az akción lesz a hangsúly.

Főhősnőnk az alapjátékból ismert démoni hölgyemény, aki Baphometen igyekszik revánsot venni. A lény fegyvereket és tűzmágiát is bevet célja érdekében, kap egy masszív képességfát is, illetve a fegyverek és páncélok befolyásolják a harcok kimenetelét.

A sztori szerint a pokol törvényes uralkodóinak eltűnésével a megmaradt démonok Nimródot ismerik el királyukként, Succubust pedig királynőjükként, akik új birodalmat emelnek a bűnösök hulláiból. Ám az ördöglánynak előbb le kell győznie Baphometet és seregét, hogy újra eggyé kovácsolja az alvilágot.

Megjelenési dátum még nincs. A Succubus egyelőre csak a Steamen várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...