Amerikai toplista: a csúcson a Red Dead 2

Felemás hónapon van túl az amerikai játékpiac az NPD Group legfrissebb jelentése szerint. A legkelendőbb játék - minden meglepetés nélkül - a Red Dead Redemption 2 lett, míg a konzoloknál a Switch győzedelmeskedett.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#4: Na ja, és ők bányásszák ki a mobilokhoz az alapanyagokat, viszont egy tizenéves telefonért odaadnák az utolsó kecskéjüket is páran... Csodálkozunk, hogy "ide" akarnak jönni, de többnyire "mi" hoztuk őket ilyen helyzetbe, TE is, aki a képernyő előtt ül, és ÉN is, aki a telefont nyomkodja (gyk. a fogyasztásra épülő társadalom).
#4
Tùloztam, arra akartam cèlozni, hogy mostanra megtelt a piac konzolokkal. Az ùjabb gèpek lehet ebből kiùt az eddigi vàsàrlòk esetèben. Egyèbkènt rengeteg a szegèny ember, nèzd csak meg a tùlszaporodott milliàrdos lèlekszàmù orszàgokat. A vilàg lakossàgànak kb 70%-nak nem a konzolokon jàr az esze, hanem egy tàl rizsen, főleg a tiszta vìzen.
#3
#2: De én is szépen elírtam ahogy illik.6 milliárd 900 millió
#2
Mindig öröm olvasni egy ilyen csodálatos elemző sorait.Tehát akkor kb 6 millió 900 ezer főből nagy részüknek kajára sem telik.
#1
Mèg jò, hogy lelassultak a konzol eladàsok, hiszen az èrtèkesìtèsek elértèk a közel 100 milliòs eladàst, tehàt minden 70-ik embernek van valamilyen konzolja otthon. Akiknek meg nincs, nagyrèszt azèrt, mert kajàra sem telik. A konzolok ùj generàciòjànak piacra kerülèsèvel minden bizonnyal vàltozni fog a helyzet, az eladàsok ùjra erősen növekedni fognak.