Íme, a Games with Gold januári játékai

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Akció
Link másolása
Díjnyertes indie játékok, raliversenyzés és Far Cry. Januárban sem fognak unatkozni az Xbox Live előfizetői. A Microsoft már az ünnepek előtt lerántotta a leplet a Games with Gold ingyenes játékairól.

Januárban ismét négy játékkal gazdagodhatnak az Xbox Live Gold előfizetői. Stílusukat tekintve változatos, de egytől egyig remek címeket kaptunk, így nem csupán az Xbox One-on játszó, de az előző generációt nyúzó játékosok is jól járnak majd. A jelen generációs játékokat a Celeste nyitja majd - ez a fantasztikus indie platformer több díjat is bezsebelt az idei The Game Awards során, így mindenképp érdemes lesz nekifogni Madeline kalandjának. Mellette a WRC 6 FIA World Rally Championship kapott helyet, amit talán nem kell bemutatnunk a rali szerelmeseinek.

Az előző generáció két igazi nagyágyúja is helyet kap az akcióban. A Lara Croft: Guardian of Light remek kaland egyedül és egy baráttal kooperálva is, a Far Cry 2 pedig a széria egyik legnagyszerűbb epizódjaként Afrikába vezényel majd minket. Természetesen nemcsak Xbox 360-on játszhatjuk ezeket, mindkét címet megkapják az Xbox One-os felhasználók is. Jó szórakozást hozzájuk!

15.
15.
Batman
#13: Add el a boxodat és vegyél PS-et. Nem méregdrága egyik sem :)
14.
14.
frankdelgado
#13: Sajnálom h így gallyra ment az életed... Ma is azt vallom h csöves az, aki arra vár, h ingyé hozzá vágják a játékokat. A multiért fizetsz, az ingyen játék csak bónusz. Én momentán elégedett vagyok, mert tele vagyok bc_s lego cuccokkal. A többit vastagon lexarom, nem is játszottam még egyikkel sem. Ami kell azt megveszem. Ha nem multizol meg jó nagy birka vagy, ha a játékok miatt fizetsz elő amikor ott a gamepass, meg az ea acces. De a legjobb tényleg h leballagsz és veszel egy ps4 et és várod h mikor lesz ingyé valami...
13.
13.
pecek
#11: Nem tudom te melyiken nyomod PS vagy Xbox, de végigpörgettem a PSnek a 2018as előfizu mellé adott játékait. Szokásosan most is leesett az állam, hogy a Microsoft elmehet a büdös francba az ótvar játékaival amiket ideböfög az előfizetők elé folyamatosan hónapról hónapra, de évről évre, mert nevetséges,és le merem fogadni hogy a 2019es év is ugyan ilyen lesz.
PSen van értelme annak hogy kiadod a szolgáltatásra a pénzt, de xboxon a nullával egyenlő, amikor kibökik a szemedet az évben már a hetvenedik AC Krónika játékkal, meg a "hülye logikai fosokkal" (már bocsánat nem a logikai játékokat akarom szidni, de én nem ezt várnám el egy közel 20.000 ftos dologtól, nyilván máshol is be tudod szerezni olcsóbban, mint pl egy g2an, de most nem ez a lényeg.)
Nem egy, nem kettő, de nem is három éve van meg az xboxom és az évek során az egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi játékot töltöttem le a Goldból és megszámolni se tudom mennyi játékot töltöttem volna le a PS Plusból, ha anno a PSre adom a fejem amit a mai napig bánok, hogy nem igy tettem.
12.
12.
"egytől egyig remek címeket kaptunk"

Te most kezdted a gaminget, hogy ilyen marhaságokat leírsz?
11.
11.
Sandic1994
PS Plus játékoknál sem kell szerintem sokra számítani majd. Most kezdődött a nagy januári leárazás, kegyetlenül sok játék benne van. Az a Sony célja, hogy vásároljanak a leárazásokon az emberek, nem pedig az, hogy lekössék a szabadidőt valami ingyenes jó játékkal. Én betippelek egy Flatout 4-et, meg egy indie játékot mellé.
10.
10.
Batman
#9: Jó kis trailer, de azt ugye tudod, hogy ez a kocsi már a Carbonban tropára ment? Nem mellesleg Razor már szerepelt a Need for Speed: No Limits-ben is. Másrészt meg jó kis kamu videó :D
9.
9.
ollie92
Most Wanted 2019 teaser :

https://m.youtube.com/watch?v=oJRUphap4h4

Razor visszatér !
8.
8.
pécégémer
#7: Ps plusos volt a temple of osiris.
7.
7.
Csoki80
Lara nem volt már egyszer?
5.
5.
crytek
Az igen... még csak most olvastam el a szöveget " Far Cry 2 pedig a széria egyik legnagyszerűbb epizódjaként Afrikába vezényel majd minket." Mit szívtatok? A létező legszarabb legunalmasabb legmonotonabb Far Cry amit létrehoztak..
4.
4.
Batman
Pfúú basszus, ezzel a bejelentéssel én még vártam volna picit. Űbergagyi.
3.
3.
kamgecam
#1: +1 Hát ja elég ratyi kínálat. :(
2.
2.
crytek
Ej pont lejár a 200 ft-os gold pedig elszüttyögtem volna boxon a laraval...de 200ft-nál többet nem ér nekem
1.
1.
Yanez
A ralis az kajakra jó lehet és a kínálat szempontjából is kiemelkedő. No de Far Cry 2? Több, mint 10 éves játék! O_O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...