The Walking Dead - csak az Epic Store-ban

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 21.
  • Hír
Link másolása
A Skybound Games bejelentette, hogy a PC-s The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódját kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk meg. Ez alól csak a Season Pass birtokosai a kivételek.

Hamarosan visszatér a The Walking Dead: The Final Season első két epizódja a digitális boltokba, ám az utolsó két részt kizárólag az Epic Games Store-ban érhetjük el PC-n. Az exkluzivitás nem vonatkozik mindenkire: akik már megvásárolták a szezonbérletet egy másik boltban, akkor a befejező epizódokat ugyanonnan ránthatják le - akár a Steamen keresztül is.

Viszont ha egyenként vásároltad meg az utolsó évad részeit, téged biztosan érinteni fog a Skybound és az Epic Games közti megállapodás eredménye. Ezzel együtt körvonalazódni látszik a kalandjáték jövője. Miután az eredeti fejlesztő, a Telltale becsődölt, sokáig nem lehetett tudni, mi lesz a széria fináléjával, ám később kiderült, hogy a Skybound Games fejezi be a játékot, jó néhány eredeti fejlesztővel a soraiban.

A harmadik epizód, a Broken Toys január 15-én érkezik PC-re és konzolokra.

Az elmúlt hónapokban többfrontos támadás indult a Steam egyeduralma ellen: a Discord és az Epic Games is saját digitális boltot indított, akik jó néhány exkluzív játékkal próbálnak meg minél több felhasználót elcsábítani a Valve-tól.

4.
4.
markoci555
na, akkor elérték azt, hogy le se *****om, köszönöm szépen az első évadot, a második is egész jó volt, és soha a büdös életben rá se nézek a 3.-ra
3.
3.
logic5
Azért lássuk be, a gőz igencsak vicces az elmúlt pár hónapban...
2.
2.
Zanetti
Ez kezd hasonlítani az itthoni sportcsatornák helyzetéhez. Mindegyik másik szolgáltatónál érhető el. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...