Kandallótűz The Last of Us: Part II módra

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 22.
  • Videó
Link másolása
Nincs is annál békésebb, amikor odakuporodunk a kandalló mellé mindenféle botrányos kötött pulcsiban, szürcsölünk egy jó meleg italt, miközben átjár minket a karácsony szelleme. A Naughty Dog szolgáltatja most a szoba melegét.

Berúgta az idei karácsonyt a Naughty Dog is. Első ajándékuk egy dinamikus PS4-téma, amin egy égő autót láthatunk, mindezt ingyenesen tölthetjük le a PlayStation Store-ból. Ha már várod a The Last of Us: Part II-t, nyugodtan cicomázd fel a rendszert.

Ezzel a stílusos kandallótűzzel adhatunk az ünnepi hangulatnak, de ha nem akarjuk bekapcsolni a konzolt, az alábbi kétórás videót nagy képernyőre kitolva olcsón megúszhatjuk az egész műveletet, és még tűzifa sem kell hozzá.

48.
48.
gorbesz
Ps4en hangok-rendszerzene alatt ki lehet kapcsolni a tema hangjat ha idegesit a langolas
46.
46.
Chrysh
#45: frissdiplomásként* szerk?????!?!?!
45.
45.
Chrysh
Végre köv. évtől friddsiplomásként megyek dolgozni, de az biztos, hogy 3 nagyobb széra+1 játék az elsők között tervbe lesz: Uncharted, God of War, Last of Us meg a Bloodborne aztán kíváncsi leszek melyik mennyire fog bejönni.

Bár tény, hogy azért a Naughty Dog nyugodtan próbálhatna mást is csinálni TPS-en kívül kíváncsi lennék a más irányú hozzáértésükre is.
42.
42.
Max3000
#41: Megyek.Azért csinálhatnák úgy akkor a kiadók,hogy egy frencsájznál a jövőben,hogy 3 rész lesz a demo,plusz 4 rész "hátha" és még 4 rész "akkor már tudom mit akarok talán"...
41.
41.
FreeKatana
#40: Jól van menj már bejglit enni.
40.
40.
Max3000
#39: Értem én,de akkor nekem ne mondjátok,hogy "szenvedés" volt,meg annyira "rossz" volt,mert ha 3 részen keresztül nyüstöltétek akkor csak nem volt az rossz.
39.
39.
FreeKatana
#38: Nem érted, mert nem mindenkinek olyan a felfogása mint neked. Mások vagyunk ennyi az egész. Mindig megadom az esélyt, mert nem tudhatod mire számíts később. Először a Mass Effect se tetszett, mert milyen már az első rész, amikor nekikezdesz. Szuperkatona létedre célozni se tudsz rendesen. Ha kiveszem a lemezt az első húsz perc után, most nem lenne az egyik kedvenc sorozatom. Ha a Jak 3-at elítéltem volna a borítója alapján most nem tudnám, hogy egyébként milyen jó játék már az is. Ha nem szenvedtem volna végig a The Office első évadát, most nem tudnám milyen jó sorozat igazából. A Dark Soulsnak is háromszor kezdtem neki annak idején, mire ráéreztem. Most meg imádom. Folytathatnánk a sort. Van ami utólag növi ki magát, vagy nyeri el a végleges formáját. Unchartednél a 3. részig reménykedtem. És még most is remélem, a negyedik rész előtt.
38.
38.
Max3000
#36: Én tényleg nem kötözködni akarok,de kicsit hihetetlen,hogy ha ennyire szenvedés volt,hogy bírtátok majdnem az összes részt kijátszani.Én már videókból kiszűröm mi az a játék amivel jól szórakozok,persze van úgy,hogy azért ki kell próbálnom,de az,hogy valamit 3(!!!) részen keresztül szenvedjek,hát ez elég hülyén hangzik.Ha mazochista az ember akkor úgy még megértem.
36.
36.
FreeKatana
#35: Ha már így szóba került az Uncsi, az a helyzet, hogy azt én se szeretem. Mindhárom rész szenvedés volt. Pedig a ND játékait alapból csípem, a TLOU meg egyenesen kedvencemmé vált.
Az is közrejátszhat, hogy PS3-at elég későn szereztem be, és utólag pótoltam a trilógiát. Annyira, hogy még a TLOU-val is előbb játszottam, és talán emiatt irreálisan magas elvárásom volt a cselekményt illetően. Végül kaptam egy szándékosan b filmes-kalandoros darát, amiben az ellenséget, minden arénaszerű pályán, mintha csak egy végtelen marhavagonból terelnék kifelé. Ennek ellenére a 4. részt is beszereztem. Egyszer megpróbálkozok vele, hátha jobban tetszik majd.
35.
35.
Aanash
Hasonló váleményen vagyok mint Nyarlako.
A második részét szerettem az elsőt és a harmadikat inkább csak végig szenvedtem.
A negyediket meg se vettem.

A The last of us meg nekem egyszer elég volt.
A naughty dog tartja a színvonalat, csak nem az én világom a játékaik.
És ezért ne toljatok le, mert nem szidok senkit és semmit.

Tetszett az Uncharted 2 azért játszottam a többivel, de egyik sem tudott megfogni.
34.
34.
#33: Ti melyik játékról beszéltek?
33.
33.
Vis Major
#32: Mi van vele? Tènyleg normàlis hangnemben kèrdezem ès "mondom" a 31hsz-re is reagàlva; nincs megszentelve, mèg csak nem is a pàpa kèszìtette. Abba nem egy kisded van hanem egy tàrgy ami babànak nèz ki. Minden ami ott van azt a kormànyon lèvő pàrt finanszìrozta. Semmi köze ahoz hogy ne lennènek keresztènyek vagy beszèlsz itt "keresztèny üldözèsről". Dühös a nèp betelt a pohàr. Azt meg nem tudhatjuk hogy kiknek a szülei dolgoznak èppen màr ìgy is 2-3műszakban napi 10òràban. Erre a "keresztèny" kormàny karàcsonyi ajàndèkkènt rabszolgasorba àllìtja a magyarokat. Nincs ezen min csodàlkozni, màrmint hogy milyen reakciòt vàlt ki az emberekből
32.
32.
Duken
#30: És a jászól? Azt milyen "jótettel" magyarázod? Ez nem fidesz hanem keresztény üldözés!
31.
31.
Duken
#28: Mindenféle politikai fennhang nélkül kérdezem, leszarva a fideszt, mszp- jobbikot stb.-Te is azok közé tartozol akik elégettnék a jászolt? Benne a Kisdeddel? Nem is haragot hanem mérhetetlen szomorúságot érzek hogy ide jutottunk. A Szeretett Ünnepén. Az Ég irgalmazzon Nektek! Áldott Karácsonyt!
25.
25.
Max3000
#24: Mondjuk ennél már csak az volt tényleg mulatságos,mikor az egyik ismerősöm szarnak titulálta a heroes might and magic sorozatot,de a 2.résztől a 6.-ig végigvitte benne a kampányt.(?)
23.
23.
Duken
#17: Érdekes én pont fordítva vagyok. Sima XOne-ról váltottam addig mindig xboxaim voltak. Engem lenyűgöztek a ps sima exei. Főleg Bloodborne, TLoU, GoW, Persona 5 és persze a Spiderman, stb. Rengeteg, változatos választék és elég furi hogy ezek közül egy se dobott fel. Xboxon ehhez képest semmi sincs szinte. (ex tekintetben) Mondjuk engem meg a Vr nem érdekel.
17.
17.
zozo76hun
#7: en is megvettem az elso reszt, ahogy meglett a ps4pro, aztan azota sem jatszottam vele. ugyanugy ahogy a horizon-al sem. kiprobaltam oket, de ennyi volt. Nekem inkabb a PSVR miatt tesz jo szolgalatot a PS, de a sima exei nem nagyon dobtak fel. Ha az xbox-on lett volna VR lehetoseg, nem veszek PS-t.

Jajj, de olyan negativ lett ez a hozzaszolas... :)
15.
15.
Marcus88
#14: Inkább nem írok semmit,ti se tegyétek rá kell hagyni!
12.
12.
Yanez
11.
11.
cyberstaker
#8: Ezt a kommentet a közrend kedvéért semmisnek tekintjük.
6.
6.
mhatrix
Yanez mire gondolsz? 2. rész vagy 1.?
5.
5.
RangerFox
Borzalmas lett. Ettől eltekintve persze a játék a legjobban várt dolog számomra, csak ez a téma borzalmas.
4.
4.
Yanez
#3: Egyesek már kiplatinázták.
3.
3.
Kisjack241
Ezt a videót ma este végignézem annyira várom a játékot! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...