Kandallótűz The Last of Us: Part II módra

Nincs is annál békésebb, amikor odakuporodunk a kandalló mellé mindenféle botrányos kötött pulcsiban, szürcsölünk egy jó meleg italt, miközben átjár minket a karácsony szelleme. A Naughty Dog szolgáltatja most a szoba melegét.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#48
Ps4en hangok-rendszerzene alatt ki lehet kapcsolni a tema hangjat ha idegesit a langolas
#47
#45: Csinálhatnának megint platformert, kaptam most karácsonyra a Crash Nsane Trilogyt és nagyon tetszik eddig, anno kimaradt.
Csak hagyják ki a politikát a játékaikból ha már a Twitterükön képtelenek rá.
#46
#45: frissdiplomásként* szerk?????!?!?!
#45
Végre köv. évtől friddsiplomásként megyek dolgozni, de az biztos, hogy 3 nagyobb széra+1 játék az elsők között tervbe lesz: Uncharted, God of War, Last of Us meg a Bloodborne aztán kíváncsi leszek melyik mennyire fog bejönni.

Bár tény, hogy azért a Naughty Dog nyugodtan próbálhatna mást is csinálni TPS-en kívül kíváncsi lennék a más irányú hozzáértésükre is.
#44
Üdv Vis Major!
Most nagyon nem èrtek veled egyet! De harag nincsen termèszetesen! :) Ünnepek utàn ha nem felejtem el, akkor privàtban írok neked az adott tèmàban.
Boldog Karàcsonyt kìvànok minden jàtèkosnak!
#43
#40: Trilogy kiadás. Amit megveszek kitolom ha beledöglök is.
És annyira szörnyü nem volt, de túl sok amatör hiba és rossz megoldás folyamatosan rontotta az élményt.
Csak többet vártunk annyira sztárolva volt, ennyi.
#42
#41: Megyek.Azért csinálhatnák úgy akkor a kiadók,hogy egy frencsájznál a jövőben,hogy 3 rész lesz a demo,plusz 4 rész "hátha" és még 4 rész "akkor már tudom mit akarok talán"...
#41
#40: Jól van menj már bejglit enni.
#40
#39: Értem én,de akkor nekem ne mondjátok,hogy "szenvedés" volt,meg annyira "rossz" volt,mert ha 3 részen keresztül nyüstöltétek akkor csak nem volt az rossz.
#39
#38: Nem érted, mert nem mindenkinek olyan a felfogása mint neked. Mások vagyunk ennyi az egész. Mindig megadom az esélyt, mert nem tudhatod mire számíts később. Először a Mass Effect se tetszett, mert milyen már az első rész, amikor nekikezdesz. Szuperkatona létedre célozni se tudsz rendesen. Ha kiveszem a lemezt az első húsz perc után, most nem lenne az egyik kedvenc sorozatom. Ha a Jak 3-at elítéltem volna a borítója alapján most nem tudnám, hogy egyébként milyen jó játék már az is. Ha nem szenvedtem volna végig a The Office első évadát, most nem tudnám milyen jó sorozat igazából. A Dark Soulsnak is háromszor kezdtem neki annak idején, mire ráéreztem. Most meg imádom. Folytathatnánk a sort. Van ami utólag növi ki magát, vagy nyeri el a végleges formáját. Unchartednél a 3. részig reménykedtem. És még most is remélem, a negyedik rész előtt.
#38
#36: Én tényleg nem kötözködni akarok,de kicsit hihetetlen,hogy ha ennyire szenvedés volt,hogy bírtátok majdnem az összes részt kijátszani.Én már videókból kiszűröm mi az a játék amivel jól szórakozok,persze van úgy,hogy azért ki kell próbálnom,de az,hogy valamit 3(!!!) részen keresztül szenvedjek,hát ez elég hülyén hangzik.Ha mazochista az ember akkor úgy még megértem.
#37
#35: Pedig 4>2>3>1.
A 4 a legjobb.
#36
#35: Ha már így szóba került az Uncsi, az a helyzet, hogy azt én se szeretem. Mindhárom rész szenvedés volt. Pedig a ND játékait alapból csípem, a TLOU meg egyenesen kedvencemmé vált.
Az is közrejátszhat, hogy PS3-at elég későn szereztem be, és utólag pótoltam a trilógiát. Annyira, hogy még a TLOU-val is előbb játszottam, és talán emiatt irreálisan magas elvárásom volt a cselekményt illetően. Végül kaptam egy szándékosan b filmes-kalandoros darát, amiben az ellenséget, minden arénaszerű pályán, mintha csak egy végtelen marhavagonból terelnék kifelé. Ennek ellenére a 4. részt is beszereztem. Egyszer megpróbálkozok vele, hátha jobban tetszik majd.
#35
Hasonló váleményen vagyok mint Nyarlako.
A második részét szerettem az elsőt és a harmadikat inkább csak végig szenvedtem.
A negyediket meg se vettem.

A The last of us meg nekem egyszer elég volt.
A naughty dog tartja a színvonalat, csak nem az én világom a játékaik.
És ezért ne toljatok le, mert nem szidok senkit és semmit.

Tetszett az Uncharted 2 azért játszottam a többivel, de egyik sem tudott megfogni.
#34
#33: Ti melyik játékról beszéltek?
#33
#32: Mi van vele? Tènyleg normàlis hangnemben kèrdezem ès "mondom" a 31hsz-re is reagàlva; nincs megszentelve, mèg csak nem is a pàpa kèszìtette. Abba nem egy kisded van hanem egy tàrgy ami babànak nèz ki. Minden ami ott van azt a kormànyon lèvő pàrt finanszìrozta. Semmi köze ahoz hogy ne lennènek keresztènyek vagy beszèlsz itt "keresztèny üldözèsről". Dühös a nèp betelt a pohàr. Azt meg nem tudhatjuk hogy kiknek a szülei dolgoznak èppen màr ìgy is 2-3műszakban napi 10òràban. Erre a "keresztèny" kormàny karàcsonyi ajàndèkkènt rabszolgasorba àllìtja a magyarokat. Nincs ezen min csodàlkozni, màrmint hogy milyen reakciòt vàlt ki az emberekből
#32
#30: És a jászól? Azt milyen "jótettel" magyarázod? Ez nem fidesz hanem keresztény üldözés!
#31
#28: Mindenféle politikai fennhang nélkül kérdezem, leszarva a fideszt, mszp- jobbikot stb.-Te is azok közé tartozol akik elégettnék a jászolt? Benne a Kisdeddel? Nem is haragot hanem mérhetetlen szomorúságot érzek hogy ide jutottunk. A Szeretett Ünnepén. Az Ég irgalmazzon Nektek! Áldott Karácsonyt!
#30
#29: Szia Oldman. Tènyleg èn se akarok off-ni, főleg ilyen tèmàban. Nem tudom mennyire követted "èlőben" a tüntetèst de ezek az emberek osztogattak ètelt hajlèktalanoknak az utcàn ahogy meneteltek. A szànkòègetèssel meg azt "szimbolizàltàk" hogy a tetves fidesznek nem ingyenszànkòkat kène kibaszni a tèrre nincstelen gyerekeknek hanem inkàbb ètelt, ruhàt.....stb. szòval ja, röviden "feldughatja a kormàny a szànkòikat"
#29
Firsttime! 28#
Nem akarnèk többet offolni, de az a szankòègetès nem a politikànak szòlt, főleg annak tükrèben, hogy làttam hàny èvesek, ès milyen fizimiskàjù egyènek gyalàztàk a Karàcsonyt, ès magàt a keresztènysèget. Azoknak kellett volna làngolni, akik ilyet tettek.
Emiatt vagyok szomorù.