Boldog ünnepeket kívánnak a fejlesztők és a kiadók

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 24.
  • Videó
Link másolása
Megérkeztek a karácsonyi üdvözlőkártyák a játékipar képviselőitől. A játékosok a világ minden tájáról kaptak üdvözlőlapokat és videókat, gondoskodva az emelkedett hangulatról - ezekből szemezgetünk most.

Lassan véget ér a 2018-as esztendő, így a fejlesztőstúdiók is pihenhetnek egy keveset, de előtte mindenkinek kellemes ünnepeket kívánnak. A DualShockers összeszedte a legjobban sikerült üdvözléseket, amiket most mi is megosztunk veletek.


Emellett számos online játékban karácsonyi eventet tartanak, feltűnően sok hó hullott virtuálisan, és a derék Mikulás is feltűnhet mindenhol. Legyen szó pulykáról, halászléről vagy bejgliről, az alábbi képektől és videóktól kicsit könnyebb emésztésünk lehet. A The Last of Us: Part II és a Rage 2 ajándéka megvolt?

A további üdvözlésekért ide is érdemes ellátogatni: Rockstar, Nintendo, BioWare, Civilization, Rocket League, és Knights and Bike.

10.
10.
Extol
#9: Igazad van, sajnos nincs rá keret, talán majd 20 év múlva lesz.
9.
9.
Back2U
#2: Gratulálok. Család van?
Valahogy érzem hogy nincs
8.
8.
almaspite
#2: Na így kell ünneprontónak lenni. Boldog karácsonyt.
3.
3.
Turley
#2: Magányos a karácsonyod? Az ünnepek pont arra vannak, hogy abból a szemétből amit leirsz kiléphess egy rövid pillanatra. Még neked is jár a pihenés tesi
2.
2.
Extol
Nincs nagyon mit ünnepelni, pusztul a természet, klímaváltozás van, sosem látott méreteket öltött a populizmus a nyugati világban, feléledt hamvaiból a terrorista állam keleten... Valahogy nem érzem most az ünnep fényét, inkább az üresség és a káosz közelségét
1.
1.
colors
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...