Battlefield V - jönnek a mikrotranzakciók

Loot boxoktól, vagy fizetős DLC-pályáktól szerencsére nem kell tartanunk, de januárban mégis megérkeznek a Battlefield V első mikrotranzakciós apróságai. A prémium valutát kozmetikai különlegességekre költhetjük majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#109
#108: "Paying for cosmetic gear in modern video games might not be a new phenomenon, but charging a fee of $1 for something as basic and simple as a single aiming reticule might be a new low introduced by Call of Duty: Black Ops 4."

És szépen eljutottunk emiatt ide hogy nem bojkottálják a tömegek a legpofátlanabb húzásokat se.
#108
Hadd döntsük már el, hogy mit veszünk! >:(
#106
#104: "Viszont ha megvettétek volna a dlcket akkor nem kellett volna nekik 2 évente kiadni új játékot hanem megcsinálhatták volna rendesen."

Ezzel az a baj, hogy senki se szólna a fizetős DLC miatt ha teszem azt egy multinál évekig jönnének a pályák, esetleg egy év után graf frissítés, stb... egy új számozott epizód helyett. Vagy mondjuk FIFA-nál ugyanígy update. Akkor azt mondaná az ember hogy érthető a DLC, és nem egy új rész jön minimális változással. De amikor jön a 0 day dlc, vagy 2-3 hónap alatt "kiszórják" őket és utána 1 éven belül megint jön az "új rész" akkor igenis sok ember lehúzásnak érzi.
#105
#104: Ha senki nem vette volna a retek dlc-ket már kihalt volna ez a szarság, de van elég birka hogy megérje.
#104
Igazából mi játékosok vagyunk a hibásak. Egyszer a játék a szar, aztán pénzt kérnek a dlc-ért... sorolhatnám még. Én anno a bf4el kezdtem a multit. Ott megtetszett és a dlcket is megvettem hozzá. Aztán idővel tapasztaltam, hogy a dlc mapokon nem tudok játszani mert nem volt más player aki ugyszintén megvette volna. Csak az alap mapokon lehetett játszani. Most a BfV-öt beszersztem teljes áron és 120 órám van benne. És méghozzá ingyenesek lesznek a mapok, fegyverek... így aki szereti nem csak az alap mapokon fog tudni játszani mint anno aBf4-be. Hogy várni kell rá?Nagy ügy, fent tartják az érdeklődést. Mert mire megunnád kidobják az új cuccokat. A másik dolog meg az, hogy félkész a játék? Mivel sose vettetek dlcket és nem gyarapítottad a zsebüket így kibaszásból kiadtak nektek egy új Bf-et, hogy azzal tedd a pénzt a zsebükbe. Viszont ha megvettétek volna a dlcket akkor nem kellett volna nekik 2 évente kiadni új játékot hanem megcsinálhatták volna rendesen. Nem mintha ezzel a bfvel baj lenne... vannak hibái mint minden játéknak de ettől élvezhető. Vagyis ps pron engem semmi nem zavar. Nem kell mindig az új játékért sírni... főleg egy fps játéknál. Megcsinálják a játékot kiadják és utána pár ember már eltudja csinálgatni a dlcket... a többiek meg dolgozhatnak az új gamen amit majd 3 év múlva kiadnak és a hoaszabb idő és a dlckből befolyt összeg egy jobb gamet fog eredményezni. Sajnáljátok a pénzt dlckre... de ugatni, oltani azt tudtok! Megnézném neked 20 ezer forint elég lenne e mikor hozzá se tudnál keudeni ahhoz a munkához amit ők csinálnak. A pénztárhoz hülye lenne itt sok ember! Tisztelet a kivételnek! Nyomjátok a BfV-öt! Jó játékot nektek!
#102
#101: Ezt jól megírtad. XD
#100
100. :D
#99
Valahol működik egyáltalán ez a matchmaking rendszer miszerint hasonló tudású játékosokkal rak össze?
#98
Lehet nem hibà hibátlan a cucc de rég élveztem ennyire egy multi fps-t!
#96
#92: Nem bannolnak sajnálatosan. Főleg ha egeredbe van beleépítve. Legtöbb fegyvernél felesleges. Valamin sokan segít a kezdőknek akik nem tudják kontrollálni a sorozat lövést illetve, hip fire-t.

R6-ban és metszően idegesítő, amikor a gyerek SMG-12 halál pontosan lövi le a másikat sorozattal és hip fire-vel. Persze ez is az uborka marhasága, mert nerfelni kell. A profik egy lövéssel fejbe lőnek vele, a többi meg ilyen kis segítségekkel tudja használni, mást meg jól megszívatják vele.
#95
Megnéztem, 0.9 és nem ez a játék az életem, sok mással is játszok. Most pl. Warframe, Destiny 2, DayZ, stb.
#94
Írtam, hogy a csapat lista közepén vagy kicsit előrébb szoktam lenni és most 0.8-9 az arányom elvileg. Utóbb mindig 1 fölött volt az arányom, lehet már több. Térkép, csapat, hangulat és egyéb függő. Makrózni itt az egerem, de az illesztő sincs fent. Nem ezért vettem az egeret, hanem mert ez tetszett és árban is jó volt. Párom is ilyet használ meg más is a családban és mindenkinek jó. Reklám vége. Csak szó volt róla, hogy a BF3-ba is sokan makróztak. Baromi igazságos...