Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#15
#13: Fantáziátlan asset flipek, fantáziátlan rpg maker tákolmányok, fantáziátlan hidden object cuccok... Elég 2 percig böngészni Steam-et, hogy ellepje az embert az indie szenny.
#14
#12: Hát igen, elèg metodikus tudok lenni a szabadságot kínáló játèkokban is - nincs mit tenni, szakmai ártalom.
S igen, vannak a játèkban dramaturgiailag nagyon erős rèszek, mint az általad említett, Nikolaosszal való interakciók vagy nekem a Hippokratèszos küldetèsfüzèr is nagyon tetszett.
De a 'románcokat' nagyon elrontották. Az egyetlen valamire való az a Kyra-s szál, a többi nèha jóèrtelemben nevetsèges, többször inkább kínosan.

Ènis nightmare-ren játszottam, csak egyszer vettem le hard-ra, a második legendás vaddisznónál( az a fingásaival kikèszített)
#13
#4: Az indie sem kreatívabb, mint az AAA, csak más a fókusz. Fantáziátlan egykaptafa side scrollerek, fantáziátlan egykaptafa horror játékok, fantáziátlan egykaptafa point&click játékok és fantáziátlan egykaptafa shoot'em'upok. Lehetőleg pixelgrafikával, mert az olyan retró.

Arányosn indie-ben sincs több jó, csak ami mégis az, azt körbehordozzák, mint a véres kardot, hogy megmutassák, mennyire kreatívak az AAA-hoz képest.
#11
#9: én nagyon bizakodva játszottam az elején, mondjuk úgy az első ötven órában. aztán rámjött a felismerés, hogy egyáltalán nem érdekel a karakterek sorsa és a mellékfeladatokból is kezdett elegem lenni, pedig ha valaki rá képes függni az AC-féle gameplay-loopra az én vagyok. a mitikus lények közül is csak kettő emlékezetes szerintem, amelett hogy nincsenek rendesen beintegrálva a világba( ez sok másra is igaz). túlhúzták, mint a rétes tésztát, valljuk be - 142 óra után megvan minden főszáll és csak pár sziget és melléküldetés van hátra. season pass-szal várok egy 50% leárazásig legalább.
#10
#8: Na igen a witcher 3 után én is más szemmel nézek az ow játékokra.Bár az rdr2-nek a felénél tartok csak,de éppen elég a tapasztalat.(egyébként nekem jobban bejön a witcher 3,de az rdr2 is kurvajó)

Baromira tetszett volna az ac odyssey világa,de nekem ugyanaz az egytucat élettelen unalom,mint átlagosan az ow játékok.
#6
#3: Végül is, a God of War, a Detroit, a Spider Man, a Red Dead Redemption 2, a Forza Horizon 4 mind-mind a szar játékok listáját erősíti. Ha ez nem tetszett, 2019 szerintem még kevésbé fog, főleg, ha a The Last of Us 2 sem jelenik meg.
#3
Jól látszik a listán az idei gyenge pc-s felhozatal. Mondjuk konzolon sem volt túl jó évünk.
#2
Talán jövőre megjelenik a köv ES
#1
Egyetértek a listával, megvan ezek közül 2 további 3 kívánságlistás én sem vettem volna mást