Beyond Good & Evil 2 - mégsem játszhatunk offline

Néhány napja derült ki, hogy a Beyond Good & Evil 2 folyamatos online kapcsolatot igényel. Úgy tűnik, a Ubisoft nem tartotta be korábbi ígéretét: egy korábbi interjúban még azt állította a kiadó, hogy offline is játszhatunk vele.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#28
Mindamellett, hogy egy kurv@ hangos kisebbség nyöszörög az eredeti amúgy sz@r és orbuitálisat bukott játék hátán... ez továbbra sem nevetzhető semmilyen téren az eredeti örökösének... Lehúzás...

Másrészt, még érdekelt is volna, de annak ellenére, hogy 50 mbites "atomstabil" ( kacc. kacc. ) t-home van nálam vezetéken, a Divisiont a mai napig nem fejeztem be, mert úgy b@sz ki küldetésenként legalább egyszer, hogy csak nyekkenek ! Közben a nejem és a gyerek észre sem veszi, hogy szakadt volna a net ( és nem, nem eszik meg a sávszélt, pláne nem úgy, hgy wifin lógnak és nem, ja és nincs torrent! Steam van... De azzal nincs is gond... :).

Szóval, potato ubisoft + online móka... kössz, de kössz NEM !
#27
Pedig érdekelt, de így megtarthatják maguknak.
#26
"Nincs szerver, nincs játék"... Gyűlölöm.

Annyira örültem amikor kiderült a Ghost Recon Wildland nem követeli az állando online kapcsolatot.
#23
#17: Rosszul rajtolt a játék, de a stílusához és ahogy monetizálják (freemium), jobban passzol az ingyen alapcsomag.
#22
Törölt felhasználó
#21: Na és ezért kell mindig rendesen elolvasni a cikket először. Nem szóltam.
#21
Törölt felhasználó
Emlékeim szerint sosem mondták, hogy offline lehet tolni. Csak azt, hogy egyedül is. Nem ugyanaz.
#20
Most nem azért, de így 2019 küszöbén, van olyan játékos akinek gondot okoz az online kapcsolat? Ne vicceljünk már, hogy ez felháborodás tárgya lehet...
#19
Na, igen, ahogyan mások is írták ez a játék cím már maga is csak egy nagy lehúzás lesz. legalábbis semmiképpen nem 1 igazi folytatásról beszélhetünk majd
#18
#16: Online játékokbókl is készítenek tört verziót. Már amikor van rá kellően igény
#16
#8: Én azért erre rácáfolnék ott van a For Honor. (Ha már ubi.) Ok hogy nem nagy szám de a mai napig nincs belőle tört. Valszeg ez az oka ennek is, ami egyébként érthető minek b....ák el a pénzt Denuvo-ra full feleslegesen ez sokkal jobban megvédi.

És igazuk van.
#15
Ezzel mi nem játszhatunk sehogy szerintem.
#14
Azért az online megoldás eléggé kifizetődő, még DRM se kell rá. The Division, The Crew, Diablo 3, Destiny, csak néhány játék ami folyamatos online kapcsolódást igényel. Persze le lehet szólózni az egész játékot, de már inkább MMO-nak vannak "álcázva", szépen fut a távoli szerverről és ha offline vagy akkor lemondhatsz a játékról. Nem is sikerült őket feltörni. Gondolom ennél is ez lesz a helyzet.
#11
Úgy látszik a játékipar is a lenyúlás felé vette az irányt majd kitalálnak minden hülye mellényt meg sok szart vegyél meg pénzért.

A történet alapú játékok kihalóban vannak ?
#10
#2: Az 1. pc-m C64 volt, köszi a kérdést. De amúgy akkor is lehet ez bevételi biztosítás, főleg a kiadást követő pár hétben. Az ilyen csak online kódolás mindig jobban megnehezíti a crackerek dolgát. Persze gondolom erre is van valami okosabb válaszod, mivel itt mindenki mindig mindent és jobban a másiknál :)