Szavazz 2018 legjobb játékaira!

Link másolása
A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat.

Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek! (Természetesen a vad gépelés előtt érdemes elereszteni egy Ctrl+F-et, hátha elbújt valahol a kiszemelt játék...)


A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). Az utolsó négy kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!

67.
67.
Macifasz
#66: Engem pl. abszolúte nem zavar, hogy nekem neked nem tetszett, de ha szted a RDR2 egy hent game, akkor nem tudod milyen egy hent game.
66.
66.
Ultimate_
ez is csak egy hentelős játék, igényes megvalósítással.
63.
63.
PaprikaJancsi
#62: Ez egy Ultimate vitának tűnik XD
61.
61.
Neo1989
Remélhetőleg kiadják a Doom Eternal-t.
56.
56.
Juha
#55: ON: egyébként én letojom az ilyen s(z)avazásokat, nálam még mindig a W3 a nyerő eddig, mivel idén fejeztem be. Az újabbak közül a RDR2-re kíváncsi lennék, de sokszor említettem már, hogy mostanában nem lesz újra konzolom. Amelyik game így megosztja a játékosokat, az nekem általában bejön. Várom majd a Star Citizent is (persze előre pénzt azért nem adok érte).
Amúgy filmeknél is sokkal jobb egy-két közepesre értékelt, mint a díjazottak, de szerintem ezzel mára mindenki tisztában van (nincs, és nem is lehet objektív értékelés).
Még egyszer BUÉK Mindenkinek, akit érint.
55.
55.
Juha
#53 és #54: Nemhogy összejönnétek, annyira egyformán irritálóan szidjátok egymást.
BUÉK Mindenkinek! :-)
51.
51.
Mr.Dead
#50: Azert nincs ízlése mert szerinte az UC4 nem reformálta meg a műfajt?
47.
47.
GAMEROD
#11: Írtam amúgy a Warhorse-nak hogy egykét nyelvvel megtámogathatnák a Kingdome Come-t amire 12 órán belül válaszoltak is. Ha majd egyszer lesz benne magyar nyelv, köszönjétek nekem, ja és persze vegyétek meg eredetiben.
42.
42.
DeKor
Minden évben összevesznek a játékosok azon, hogy melyik volt a legjobb játék, vagy melyik miért nincs - vagy épp van - a listában.
Drága játékostársaim. Holnap ugyanannyiba fog kerülni egy kiló kenyér, bármelyik játék is nyer. Élvezzétek azt a játékot, ami nektek tetszik, oszt viszon'látásra.
40.
40.
Vis Major
#26: Hàt korszakalkotòt nem is tudom mit lehetne mondani. Ezèven egy sem volt. A közelmùltbòl talàn a W3 ès az UC4 ami ùj szintre emelte a sajàt műfajàt.
Az hogy nem èrted a hypeot...... erre meg kismilliò (köztük èn is) ember csak a szemöldökèt hùzza fel. Ez ilyen dolog.

Az RDR2 ès a GoW nàlam a best ezèven bàr a Detroid is megèr egy misèt, ahogy a spiderman is. A kettő közül viszont a GoW ha vàlasztanom kell. Annyi epic jelent van benne, annyiszor jàtszottam vele tàtott szàjjal.... elkèpesztő èlmènyt nyùjtott nekem. Ès màr csak azèrt is ez a game mert ezen èreztem hogy ilyen game-el mèg nem volt dolgom, mutatott ùjat ellentèteben az RDR2-vel. Pedig mindkettő folytatàs. Szòval nem lehet rà fogni hogy a Gow ùj ip.
31.
31.
logic5
#29: Hagyd, ez az egész lista, illetve a sok megmondó komment önmagáért beszél. RIP GK! GRAT!!!
29.
29.
kopic
#22: Megsugom neked hogy a Pubg tavalyi jatek.
Epic fail...
27.
27.
Max3000
#26: Mindig nevetek az ilyen "nem korszakalkotó játék" tökéletesen semmi értelme szövegnek.Mintha évente meg kellene jelennie egy olyan játéknak ami egy korszakot formál meg.Javaslom,hogy utazz vissza a múltba,úgy a 90-es évekbe és doom-ozzál az 586-os gépen.Na az korszakalkotó volt.
26.
26.
Ultimate_
#17: Nekem megvan 2 hete a játék, játszottam vele durván 1,5 órát akkor aznap amikor meglett és ennyi. Le lehet tenni a kontrollert, nem egy korszakalkotó játék... Nem értem a hypeot.
25.
25.
kirschakos
Assassin's Creed Odyssey számomra az év játéka! :) Egyszerűen rajongok érte.
23.
23.
Max3000
#22: Csúnya lenne,ha itt lenne a pubg.Az tavaly volt.Szerintem azért logikusan válogattak,csak érteni kell a miérteket.
22.
22.
godach
Nem értettem az elégedetlenkedőket, de csak be kell állnom a sorba.
Multi játékok közül, olyat kihagyni mint a PUBG vagy a RoE nagy hiba. (értem, hogy divat most fikázni, de meg lehet nézni mennyien tolják)
20.
20.
Max3000
#18: Azért van ott az "egyéb" opció.Spidermant egyébként én sem írtam volna sehova,spyro meg már ezer éves.
18.
18.
Yanez
A legjobb platformnél kimaradt a Spyro, ami ízig-vérig az. Beírtam manuálisan. No és Spiderman? Egyik listában sincs. :)
17.
17.
Vis Major
#16: Vagy esetleg a GoW-al is jàtszott. ;)-
16.
16.
redsovi
Red Dead. Aki mást mond, vagy nem játszott vele, vagy sorosbérenc. That's all folks x)
14.
14.
DeKor
Bírom, hogy gyakran szembementek a szokásokkal, és mertek a saját fejetek után menni. Mindenhol kábé 4-5 címből lehet választani kategóriánként, de hogy az a 4-5 cím hogyan és milyen szempontok alapján került a választhatók közé, arról semmit nem lehet tudni. Ráadásul majdnem minden kategóriában bőven van átfedés, így durván összesen 20 játék forog egy ilyen szavazáson, jellemzően az adott év leginkább hype-olt címei.
Felüdülés volt ezt a listát átnézni.
12.
12.
GAMEROD
#11: Akkor azt se veszem meg. Nem mintha nem menne az angol, de azért nem úgy, hogy ránézésre fogjam fel a szöveget.
11.
11.
crytek
#9: A google trasnlate-es jelenlegi fordításnál többre ne számíts ugyanis nem foglalkozik vele senki...
9.
9.
GAMEROD
Far Cry5, Hitman 2, Two Point Hospital, ezekkel tudtam fél óránál tovább is játszani. A Kingdom Come-hoz pedig majd ha lesz magyar felirat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...