Szavazz 2018 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat.

Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek! (Természetesen a vad gépelés előtt érdemes elereszteni egy Ctrl+F-et, hátha elbújt valahol a kiszemelt játék...)


A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). Az utolsó négy kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk!

71 komment - szólj hozzá!