Szavazz 2018 legjobb játékaira!

A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!

Kommentek

#71
#58: Tudod akik a való életben "pislákolnak" itt szeretnének "tündökölni" arctalanul, kartávolságon kívül, megtehetnek szinte bármit, ha beleállsz egy vitába el is érték a céljukat.
Ide az új hírek cikkek miatt járnak sokan, nem veszekedni vagy "téríteni", nos van egy-kettő aki hangoskodik, de láttunk már ilyet a való életben, ott sem érnek többet mint itt.
Javaslom ignoráld őket, ez olyan nékik mint, "gonosznak a szentelt víz" csak ez belülről emészti elvetemült formájukat.
#70
felegyiModerátor
#58: Vannak emberek akik egyszerűen csak ráérnek... majd megunják, nem értem miért nem lehet egy egyszerű véleményt alkotni, azt elfogadni, nem pedig a leírtak ellenkezőjéről meggyőzni a másikat?!
#69
#68: nem az RDR2-re értettem, veletlenül sem.
#67
#66: Engem pl. abszolúte nem zavar, hogy nekem neked nem tetszett, de ha szted a RDR2 egy hent game, akkor nem tudod milyen egy hent game.
#66
ez is csak egy hentelős játék, igényes megvalósítással.
#65
#64: mi ebben a korszakalkotó, hogy ölj meg 100 trollt meg stb? grafikája jó meg a zenéje kb, de tesztekben is leírták, hogy nem korszakalkotó. Sajnálom, hogy neked ezzel a vrléleménnyel ilyen kellemetlen perceket okoztam.
#63
#62: Ez egy Ultimate vitának tűnik XD
#62
#60: hát én megértem, ha valakinek nem tetszik egy játék, veled ellentétben.
#61
Remélhetőleg kiadják a Doom Eternal-t.
#59
#44: ja tehát hülye vagyok, ha nekem egy unalmas szar, értem. Mindenkinek tetszenie kell a játéknakm Ne haragudj de hatalmas veréb vagy, mint egy gyerek kb.
#57
Juha!
Biztos vagyok benne, hogy a RDR 2 tetszeni fog, de ne szàmìts Witcher tartalmù szàlra a jàtèkkal kapcsolatban. A minden aprò rèszletre kiterjedő odafigyelès ami a jàtèkot jellemzi, ez èrvènyes a grafikai megjelenìtèsre is, igaz ez főleg a box ùj konzoljàn tapasztalhatò meg igazàn.
#56
#55: ON: egyébként én letojom az ilyen s(z)avazásokat, nálam még mindig a W3 a nyerő eddig, mivel idén fejeztem be. Az újabbak közül a RDR2-re kíváncsi lennék, de sokszor említettem már, hogy mostanában nem lesz újra konzolom. Amelyik game így megosztja a játékosokat, az nekem általában bejön. Várom majd a Star Citizent is (persze előre pénzt azért nem adok érte).
Amúgy filmeknél is sokkal jobb egy-két közepesre értékelt, mint a díjazottak, de szerintem ezzel mára mindenki tisztában van (nincs, és nem is lehet objektív értékelés).
Még egyszer BUÉK Mindenkinek, akit érint.
#55
#53 és #54: Nemhogy összejönnétek, annyira egyformán irritálóan szidjátok egymást.
BUÉK Mindenkinek! :-)