Bright Memory - érkezik a hack and slash-FPS

  • Írta: szlav
  • 2018. december 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Januárban már elérhető lesz a Steam Early Access kínálatában a Bright Memory. Azért különleges ez a projekt, mert az egészen meggyőző shooteren mindössze egyetlen ember dolgozik. Lessünk bele a trailerbe!

Az FYQD Personal Studio elnevezése is beszédes, hiszen nem is egy klasszikus fejlesztőcsapatról van szó - csupán egy főt számlál a névsora. Ennek az információnak a tudatában pedig annál lenyűgözőbb a tény, hogy az Unreal Engine 4-re épített Bright Memory milyen remekül fest. Már tavaly is láthattunk rövidebb gameplay-snitteket az egyszemélyes projektről, most azonban kaptunk egy vadiúj trailert, meg egy megjelenési dátumot is.

A dátum természetesen nem a végleges verziót jelöli, január 12-én csupán az első epizód kerül fel a Steam Early Access-játékok listájára. Ez a nagyjából egyórás szelet a játék első egyharmadát jelenti majd. És hogy mit szűrhetünk le az eddig látottakból? Az már biztos, hogy nem egy hagyományos FPS-ről lesz szó, hiszen a stukkerünk mellett kapunk egy kardot is, ezzel a párossal pedig hatalmas kombókat érhetünk el, amit persze a játék is díjaz. Egy néhány órás, lineáris felépítésű kalandról lesz szó, ami, ha minden jól megy, akkor idővel akár VR-támogatást is kaphat majd.

8.
8.
crytek
De hülye szegény.... Há nincs nete? Nem tudja ha epic store only lenne akkor az ue4 használat miatt alig kéne az epicnek fizetni valami ..ej ej eleve bukóval nyit a csávó. :)
7.
7.
Rézfánfütyülő
Hmm ,eddig tudni se tudtam róla, de egy próbát lehet megér, elég faján néz ki.
4.
4.
KRAT0S
Kicsit olyan mint a Shadow Warriors,mármint stílusra.Engem teljesen hidegen hagy,
de mivel ez egyetlen ember műve,így nagy respect!.
2.
2.
Darksiders84
Csávóka kitartó egymagában ilyen rendes darálósat megalkotni bár tuti rövidke és szerintem VR támogatás se lesz. Vagy lehetne ezt bírni ahhoz túl gyors nem?
1.
1.
Inferno
Így a trailer nézése közben pont ezen gondolkodtam hogy mekkora lennemár ha VR játék lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...