Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2019. január 2.
  • Akció
Link másolása
Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

A Microsoft hónapról hónapra bővíti az Xbox Game Pass már jelenleg is számottevő névsorát. Akik számára szimpatikus volt a decemberben bekerülő Life is Strange és annak előzménysorozata, a Before the Storm, azok ismét örülhetnek: a Life is Strange 2 jelenleg elérhető első epizódja is hamarosan itt landol. Mellette a Farming Simulator 17 és az ARK: Survival Evolved érkezik holnap, azaz január 3-án.

Január 7-én a különös harcrendszerű Absolvert próbálhatjuk ki, három napra rá pedig Rico Rodriguez ejtőernyőzik be a Just Cause 3 élén. A sort az Aftercharge zárja, amely már a megjelenése napján a havidíjas csomag részeként debütál. Jó játékot hozzájuk!

19.
19.
shatterhand
#14: Elmúlt 15év legjobb játéka
18.
18.
kopic
#14: Vannak benne, nyomaszto, paras reszek, de nem veszes, inkabb erdekes jatek. Megegyszer nem vinnem vegig, az hotziher...
17.
17.
Back2U
#16: És te csinálod jól
14.
14.
#13: És mennyire parás? Nagyon kipróbálnám, de nem szeretem a horrort, sem a a túltolt pszicho cuccokat.
11.
11.
kopic
Hellblade: Senua Sacrifice
10.
10.
kopic
#4: Igy van, rohadt jo. Eddig FH4, Rime, Below, Hellblade-t toltottem le. Utobbi szerintem elozo evek egyik legjobb jateka, tortenet, hangvizualitas szempotjabol.
7.
7.
Őrnagy
#6: Úgy értem, a Gamepass előfizetés elég az online játékhoz@
6.
6.
Őrnagy
#5: Köszi. És ezzel lehet online is játszani?
5.
5.
Batman
#3: Nem. Elofizezetsz, majd megjelenik a fiokodnal egy ful hogy gamepass. Belemesz es ott latod miket lehet letolteni. Kurva jo szolgaltatas
4.
4.
Batman
#3: Nem. Elofizezetsz, majd megjelenik a fiokodnal egy ful hogy gamepass. Belemesz es ott latod miket lehet letolteni. Kurva jo szolgaltatas
3.
3.
Őrnagy
Ez a Gamepass hogy működik? Kell mellé live is?
2.
2.
crytek
Absolvert régóta ki szerettem volna próbálni ,de hogy ingyen megtehetem és akár végig is tolhatom.. M$ én így szeretlek.
1.
1.
Anti4730
Basszki megvettem egy csomo jatekot par honapja, just cause 3, gears of war 4, hellblade, errefel sorra kerulnel be game passba:))
Na nembaj:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...