Saját konzolt készít a Project CARS stúdiója

  • Írta: szlav
  • 2019. január 3.
  • Hardver
Link másolása
Csak úgy szállingóznak a hírek a Slightly Mad Studios irányából, a mai azonban egészen meghökkentő. A Project CARS fejlesztőiként ismert csapat egy saját, minden eddiginél erősebb konzolon dolgozik.

Egész biztos, hogy nemcsak malmoznak a Slightly Mad Studios háza táján. A stúdió igazgatója, Ian Bell a minap szögezte le a Project CARS 3 jövőjének irányvonalát, most pedig valami egészen váratlant jelentett be. A "The Mad Box" névre hallgat majd az a konzol, amit Bell először Twitteren szellőztetett meg, később pedig több részletet is elárult róla a Variety magazinnak.

Ha hihetünk a fejlesztőcsapat főnökének, akkor a The Mad Box az eddig piacra dobott konzolok legerősebbike lehet. 4K-felbontással és szemenkénti 60 fps-es VR-támogatással érkezik majd. Amellett, hogy használhatjuk majd az Oculus és a HTC Vive headsetjeit, új perifériákat sem kell vennünk hozzá, hiszen támogatja majd a PC-s eszközeinket. Habár pontos hardveres információkat nem kaptunk róla, Bell szerint a vas vetekedik majd a 2021-es év high-end számítógépeivel.

16.
16.
PapaYeti
Nem a konzol erején múlik a sikere hanem az exkluzív címeken. A PS4 idén nagyon jól teljesített és jövőre is brutálisan jó játékokat hoz. Ha viszont beigazolódik az a pletyka, hogy a következő PS csak egy interface lesz és csak internet kapcsolattal lehet az ő szervereiket használva játszani csak e-shop -ból vásárolva. Akkor én lehet vevő leszek egy másik platformra az exkluzívokat meg végig játszom egy kölcsönzött gépen.
14.
14.
Back2U
#13: Reméljük a Last of Ust nem basszák el
13.
13.
GAMEROD
Mindig ezt hallom hogy erős év lesz, erős év lesz aztán sz.r sincsen. Egyik játék gagyibb mint a másik. Csak a Resident Evil 2 ami ér valamit, a többi vagy bukta lesz, vagy egy kaptafa.
10.
10.
shatterhand
Amatőrök
Konzolt az ára és a felhozatala adja el. Legyen olcso, ne legyen túl fapados és jöjjön rá minden ami eddig (fifa,bf,cod,stb,stb ami masra is)
9.
9.
Sid3481
El sem kezdődött az év, de már szám háborúznak! Kezd unalmas lenni, hogy mindenki a másikra licitál.Normális játékokat kellene csinálni és nem olyan hányadékokat, mint tavaly év végén!
8.
8.
Gaboo77
Csak nehogy megint egy félrefordítás/ értelmezés legyen! Pl. Egy ilyen konzolon fejlesztenek, vagy esetleg részt vesznek benne, de ettől lehet, hogy az MS-nek, vagy a Sonynak segítenek/ dolgoznak, mert pl. exkluzív cím lesz.
7.
7.
Back2U
Jó kiadják egy játékkal, mikor már ebben a genben is az volt a baj hogy az Xbox kevés játékkal startolt.. de nem egy játékkal baszki! Ami ráadásul rétegjáték, mert egy project cars.
6.
6.
Batman
Játékot kellene csinálni inkább. Én mindkét Project Carst próbáltam, de egyszerűen irányíthatalanok az autók. Mivel más autós játékokkal is játszom, így nem is próbáltam megszokni ezt a különc fizikát.
5.
5.
PS4jacksony
#1: Ez már csak ilye ezt bármelyik cég csinálná sem lenne olcsóbb.
A játékok egyre erősebb hardvert igényelnek az pedig nem olcsó csak nézd meg a jelenlegi csúcskártyát mennyibe kerül és az még csak egy videókártya...
4.
4.
PaprikaJancsi
Két átlagos autós játékot adtak ki, ebből is a második rész már nem ment valami jól. Ezek után most ki akarnak adni egy konzolt... nevetséges.
3.
3.
Hát biztosan nem lesz olcsó, amivel sok vevőt vesztenek. Ha meg nem lehet rá a játékokat használtan adni-venni, akkor meg kvázi az összes vevőjüket elvesztik. De azt sem látom, hogy a PC és a jelenlegi konzolok mellett hol van az a piaci rés, ahová ezzel be lehetne eredményesen és maradandóan lépni.

Persze a 4k felbontás és per eye 60fps az szinte a belépő teljesítmény egy alap, használható VR élményhez.
1.
1.
xICEMANx
Na persze, hiszem ha látom... DE ha mégis igy lesz, akkor olyan csillagászati áron fogják piacra dobni, hogy azt a jónép sajnos nem fogja tudni megengedni magának...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...