Call of Duty - visszatérhet a Modern Warfare-széria?

Új év, újabb Call of Duty, idén pedig ismét az Infinity Ward veszi át a stafétát. A csapat kommunikációs menedzsere egy különös koponyával kezdte meg a teaselést. Vajon mit jelenthet ez?

2019-ben ismért az Infinity Ward a soros, hogy elhozza nekünk a Call of Duty-széria következő darabját. Könnyen meglehet, hogy a csapat kommunikációs menedzsere, Ashton Williams már most elindította a hype-vonatot, ugyanis Twitteren egy egészen különös, már-már ismerős koponyát osztott meg. Habár a külföldi média elég hamar felkapta ezt a posztot, elképzelhető, hogy Williams egész egyszerűen csak nagyon kedveli a koponyákat - elég csak végignézni az utóbbi néhány hónap posztjait. Ha azonban mégis egy előjelről van szó, akkor vegyük át, hogy mire is utalhat mindez!

Elsőre talán a Call of Duty: Ghosts ugorhat be mindenkinek, hiszen itt játszotta a legnagyobb szerepet az az ominózus koponyás maszk. Azt viszont érdemes észben tartani, hogy ez az epizód különösen gyenge fogadtatásban részesült, így ha az Infinity Ward biztosra akar menni, akkor valószínűleg nem a Ghost 2-re teszi majd a zsetonjait. Ennél talán ésszerűbb lehetne a Modern Warfare-sorozat folytatása, hiszen ez mindvégig igen sikeres maradt, az első két felvonást pedig a franchise legjobbjai közt emlegetik. A Ghost-maszk is itt tűnt fel legelőször, tehát a kapcsolat is megvan.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered precedensét követve azonban nem kizárt az sem, hogy az IW még egy felújított változatot tartogat a tarsolyában. A Ghosts-remake a korábban említett okok miatt szintén valószínűtlen lenne, de egy megszépített Modern Warfare 2-nek biztosan sokan örülnének. (Erről egyébként sokat is pletykáltak tavaly.) Ti mit gondoltok, mivel vár minket idén ősszel az Infinity Ward?

17 komment - szólj hozzá!