Call of Duty - visszatérhet a Modern Warfare-széria?

  • Írta: szlav
  • 2019. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Új év, újabb Call of Duty, idén pedig ismét az Infinity Ward veszi át a stafétát. A csapat kommunikációs menedzsere egy különös koponyával kezdte meg a teaselést. Vajon mit jelenthet ez?

2019-ben ismért az Infinity Ward a soros, hogy elhozza nekünk a Call of Duty-széria következő darabját. Könnyen meglehet, hogy a csapat kommunikációs menedzsere, Ashton Williams már most elindította a hype-vonatot, ugyanis Twitteren egy egészen különös, már-már ismerős koponyát osztott meg. Habár a külföldi média elég hamar felkapta ezt a posztot, elképzelhető, hogy Williams egész egyszerűen csak nagyon kedveli a koponyákat - elég csak végignézni az utóbbi néhány hónap posztjait. Ha azonban mégis egy előjelről van szó, akkor vegyük át, hogy mire is utalhat mindez!

Elsőre talán a Call of Duty: Ghosts ugorhat be mindenkinek, hiszen itt játszotta a legnagyobb szerepet az az ominózus koponyás maszk. Azt viszont érdemes észben tartani, hogy ez az epizód különösen gyenge fogadtatásban részesült, így ha az Infinity Ward biztosra akar menni, akkor valószínűleg nem a Ghost 2-re teszi majd a zsetonjait. Ennél talán ésszerűbb lehetne a Modern Warfare-sorozat folytatása, hiszen ez mindvégig igen sikeres maradt, az első két felvonást pedig a franchise legjobbjai közt emlegetik. A Ghost-maszk is itt tűnt fel legelőször, tehát a kapcsolat is megvan.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered precedensét követve azonban nem kizárt az sem, hogy az IW még egy felújított változatot tartogat a tarsolyában. A Ghosts-remake a korábban említett okok miatt szintén valószínűtlen lenne, de egy megszépített Modern Warfare 2-nek biztosan sokan örülnének. (Erről egyébként sokat is pletykáltak tavaly.) Ti mit gondoltok, mivel vár minket idén ősszel az Infinity Ward?

17.
17.
CJgabor
Tökmindegy, a CoD4 óta amúgy sem adtak ki jó CoD játékot. Talán a WaW-ot kivéve.

Get at me.
16.
16.
Neo1989
De jó, hogy elvileg le lett zárva.
15.
15.
sanada
Tök mindegy mit adnak ki, úgy is eladási rekord lesz. Nulla ráfordított energia, 200% haszon.
14.
14.
shatterhand
#9: Cod mindig a tutira megy:
Lesz modern multi. Zombi részére van igeny. Sztori helyett meg jön battle royal MW palyareszekkel. Az első kép is erre utal amit par hete raktak ki.
13.
13.
shatterhand
#7: Jó reggelt, ha most veszed észre. Ez a trend már évek óta. 2-3honap és trailert is kapsz.
12.
12.
shatterhand
#8: Blackoutot se hittek el, azt csak osszeraktak. Uj terepen kapasbol osszeraktak. Meg a betaja is lekörözte a battlefield betajat.
9.
9.
ollie92
Nem kell új CoD. MW2R simán elvinné a hátán az eladásokat nézve, de mivel azt is telebasznák POFÁTLAN mikrotranzakciókkal, mint a MW1R-t, akkor meg lehet baszni. De egy felújított MW2 nagy siker lenne az tuti.
8.
8.
Legyen egy MW2 remake Battle Royale-al. El is adnának annyit, mint a szemét. De nem hiszem, hogy ilyen lesz, szerintem azzal dolgozni is kéne és nem hiszem, hogy túl akarják magukat erőltetni. De mivel én nem játszok vele, nekem végül is mindegy is, milyen remake jön.

Ghosts remake? Az már nem volt annyira csúcsszuper, mindenkinek tetsző játék. Azt tudom, hogy amikor megjelent a PC-sek keményen sírtak a gépigény miatt. Kicsit jobb lett a grafika, mint addig, de cserébe fából készült kártyákon már jó szarul ment. Processzor is kellett valami a hal mesterséges intelligencia miatt, meg már 4 GB RAM-on kiírta indításnál, hogy szorri, legalább 6 kéne.

Aztán sok embernek cseszett is elindulni a játék, vagy jó szarul ment. De ezek közül senki nem vette meg, csak lehúzta torrentről. És sokan 4 GB RAMmal arról panaszkodtak 2013-ban az ilyen kommentek között, hogy tuti összeesküvés van a játék és a hardvergyártók között, hogy lehúzzák a pénzt. Régi szép idők... Akkoriban pl emiatt az eset miatt is sokan mentek át konzolra.
7.
7.
nomator
Felfordul a gyomrom attól, ha belegondolok hogy kevesebb, mint 3 hónapja jelent meg a BO4 és már teaselik a kövi részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...